Skip to content
Døgnåbent! Ansøg lån mandag, 20/9!

Tandlæge lån

Lån til tandlæge med et nemt og hurtigt tandlån, i dag mandag, 20/9

Tandlægebesøg koster penge - men heldigvis kan du få lavet nye tænder på afbetaling gennem os!

Ofte er det her og nu, der skal sættes ind med tandlægen for at undgå større skader på tænderne. Hvis du ikke har råd til at betale tandlægeregningen på én gang, kan du nemt og ganske billigt låne til tandlægen her med Denti eller andre, så du kan få et godt smil!

Et tandlån er vejen til at sikre dine tænder - det kan have alvorlige følger at udsætte en tandbehandling, fordi du ikke har råd lige nu og her.

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Jeg kan ikke andet end sige tusind tak, fordi at I ville hjælpe mig med et tandlån, når nu min egen bank ikke ville!

Susanne Gyldenfryd

Nu har vi begge rundet de 70 år, så tænderne er ikke, hvad de har været. Vores eneste indtægt er vores folkepension, så det var rart at kunne få ordnet vores tænder på afbetaling.

Finn og Gertrud Holgersen

Beregn dit tandlån med vores låneberegner her:

Indtast beløb du låner
Indtast rente i %
Indtast løbetid i måneder

Månedlig betaling
I alt betaling i løbetiden
Renter i alt

Låneeksempel:

Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Variabel debitorrente 7 %. ÅOP 9.61 %. Etb. omk. 250 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 34.784 kr.

 

Hvad koster lån til tandbehandling?

Prisen på lån til tandbehandling afhænger helt af lånets størrelse og tilbagebetalingstiden. For eksempel er det muligt at tage et 100% gratis lån til tandlægen, hvis du låner et mindre beløb og betaler det hele tilbage inden 30 dage. Alle lån her er vist med de fulde omkostninger! 

Hvor hurtigt får jeg et tandlån?

Langt de fleste her svarer på få minutter, og du har pengene næsten med det samme på din konto, så du kan få ordnet dine tænder og afbetale tandlægen for arbejdet med det samme.

Skal det bruges hos tandlægen?

Nej - det behøver du ikke. Ingen her blander sig i, hvad du bruger pengene til overhovedet! Skal du bruge for eksempel 5000 til afbetaling på din tandlægeregning, kan du sagtens låne mere og købe det, du gerne vil. Måske har du andet, du gerne vil have lavet, når du nu er i gang?

Kan et tandlån bruges til bøjler og blegning?

Ja, du kan låne til alt. Om du skal have lavet huller, trukket tænder ud, have en kunstig tand, bøjler eller have leget dine tænder - du kan afdrage det hele her.

Tandlæge afbetaling

Lån til tandlægeFør muligheden med tandlæge på afbetaling opstod, var der rigtig mange, der måtte gå rundt med dårlige tænder, indtil de havde sparet nok penge sammen. Tandlæge afbetaling er en super populær løsning for alle de mennesker, der måske ikke lige har nået at spare op til turen til tandlægen.

Benyt dig af en tandlæge afdragsordning og få godt smil igen!

Ofte kommer problemer med tænder akut og uventet, da man jo ikke ved, hvornår en plastfyldning falder ud, eller hvornår du får ondt eller huller i tænderne. Det, som opstår uventet, har man som regel ikke sparet op til, og derfor er det fantastisk, at du kan benytte dig af tandlæge på afbetaling.

Tandlæge afdragsordning i hele Danmark

En tandlæge afdragsordning kan du benytte dig af i hele Danmark, da selve låneansøgningsprocessen foregår på nettet. Hvilken tandlæge, du vælger at opsøge, når du har optaget lån til tandlæge, bestemmer du helt selv. Når vi skriver tandlæger i hele Danmark, så er det i byer som:

 • København
 • Aarhus
 • Odense
 • Aalborg
 • Frederiksberg
 • Gentofte
 • Esbjerg
 • Gladsaxe
 • Randers
 • Kolding
 • Horsens
 • Vejle
 • Lyngby-Taarbæk
 • Hvidovre
 • Roskilde
 • Helsingør
 • Herning
 • Næstved
 • Silkeborg
 • Greve osv.

Så uanset hvor du bor, kan du altså nemt og hurtigt (2 minutter) optage et rentefrit tandlæge lån på nettet. Det smarte ved at optage lån til tandlæge er, at du ikke skal tænke på, om den pågældende læge tilbyder en afdragsordning eller ej.

Nye tænder på afbetaling er et tilbud til alle!

Det kan tage lang tid at finde en tandlæge med afdragsordning, og det skal du heldigvis heller ikke bekymre dig om. Når du har optaget dit rentefri tandlån online, kan du vælge en hvilken som helst tandlæge og betale regningen med dit tandlæge lån.

Rentefrit tandlæge lån

Hvad menes der i grunden med et rentefrit tandlæge lån? Det er helt enkelt og lige til, da det ganske enkelt betyder, at du kan få lavet nye tænder gratis og uden renter i en periode. Flere udbydere, som eksempelvis Denti.dk, tilbyder rentefrit lån til tandlæge, og det gør de, fordi der er stor konkurrence om kunderne.

Når konkurrencen er stor, så er det som regel altid kunderne, der får fordel af det, og derfor ser vi disse rentefri tandlån, som alle kan benytte sig af. Og det er ikke kun tænder, du kan få på afbetaling, du kan ligeledes få bryster på afbetaling.

Tandlægeregninger kan være høje

Bare en enkelt rodbehandling af en fortand kan nemt løbe op i 3-4.000 kroner! Og har du behovet for en rodbehandling, haster det. Derfor kan en god løsning være at tage et lån til tandlægens regning - og så afdrage det så hurtigt, du kan - vi kalder det en tandlæge afdragsordning i fagsprog.

Tandlæge lån hos tandlægen?

Ja, det er en mulighed, men de er ofte meget dyre lån! Faktisk kan visse tandlæge lån ende med en rente på 18-20%, som du kan læse mere om i denne artikel.

Det betyder, at mange af de fordelagtige lån, du finder her på siden, er markant billigere! F.eks. tilbyder en af vores mest populære udbydere af tandlån, Denti, rentefri tandlæge lån på op til 7.000 kr. med en løbetid på 6 måneder. Er din tandlægeregning højere end det, har du mulighed for at få et tandlån på helt op til 50.000 kr. til en fordelagtig rente.

Kan man låne til tandblegning?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du ønsker at få hvidere tænder her og nu, og du ikke har pengene til det, kan du tage et af de mindre og rentefrie lån til tandlægeregningen. Et tandlån kan du bruge til lige det, du vil!

Finansiering af kosmetisk tandpleje?

Også det kan du gøre her - nemt og bekvemt. Overordnet kan man sige, at du her på siden kan låne penge til alt, hvad der vedrører dine tænder. Ja, rent faktisk kan du låne penge til præcis det, du ønsker dig hos alle andre låneudbydere end Denti.

Hvad gør man, hvis man ikke har råd til tandlæge? Låner rentefrit ovenfor!

Alternativer til tandlæge lån / TANDkort?

Ja, der er faktisk et alternativ, der bestemt er værd at overveje for dig. Via vores søsterselskab TRYGT kan vi tilbyde dig et kreditkort med 6 ugers rentefri kredit. Det betyder, at hvis du betaler saldoen indenfor fristen, er det et 100% gratis lån / kredit. Og vil du trække betalingen, er renterne absolut attraktive og ofte lavere end på et tandlægelån.

 

Se det gode tilbud på et gratis kreditkort her

Spørgsmål om tandlæge lån

Klik på de grønne spørgsmål og se svarene:

Hvad koster lån til tandbehandling

Prisen på lån til tandbehandling afhænger helt af lånets størrelse og tilbagebetalingstiden. For eksempel er det muligt at tage et 100% gratis lån til tandlægen, hvis du låner et mindre beløb og betaler det hele tilbage inden 30 dage. Alle lån her er vist med de fulde omkostninger! 

Kan alle lave en tandlæge afdragsordning?

Ja, alle kan lave en afdragsordning med tandlægeregningen, og du skal IKKE stille sikkerhed af nogen art. Tandlæge afbetaling RKI er dog eneste undtagelse, da du med stor sandsynligvis ikke kan få et lån til tandlægeregningen.

Skal det bruges til tandlægen?

Nej - det behøver du ikke. Ingen her blander sig i, hvad du bruger pengene til overhovedet! Skal du bruge for eksempel 5000 til afbetaling på din tandlægeregning, kan du sagtens låne mere og købe det, du gerne vil. Måske har du andet, du gerne vil have lavet, når du nu er i gang?

Hvor hurtigt får jeg et tandlån?

Langt de fleste her svarer på få minutter, og du har pengene næsten med det samme på din konto, så du kan få ordnet dine tænder og afbetale tandlægen for arbejdet med det samme.

Scroll To Top