9 ud af 10 får ja til et lån - Ansøg alle lån GRATIS!

Lån til tandlæge med et rentefrit tandlån

Tandlægebesøg koster penge - men heldigvis kan du få lavet tænder på afbetaling gennem os!

Ofte er det her og nu, der skal sættes ind med tandlægen for at undgå større skader. Hvis du ikke har råd til at betale tandlægeregningen på én gang, kan du nemt og ganske billigt låne til tandlægen her.

Et tandlån er vejen til at sikre dine tænder - det kan have alvorlige følger at udsætte en tandbehandling fordi du ikke har råd lige nu. Optag et tandlæge lån nedenfor - det tager kun et øjeblik, og det er gratis og rentefrit op til 7.000 kr.

tandlaegelaan

Antal ansøgninger om tandlægelån i dag:

0

Antal godkendte tandlån i dag:

0

Beregn dit tandlån med vores låneberegner her:

Indtast beløb du låner
Indtast rente i %
Indtast løbetid i måneder

Månedlig betaling
I alt betaling i løbetiden
Renter i alt

Tandlægeregninger kan være høje

Lån til tandlægeBare en enkelt rodbehandling af en fortand kan nemt løbe op i 3-4.000 kroner! Og har du behovet for en rodbehandling, haster det. Derfor kan en god løsning være at tage et lån til tandlægens regning - og så afdrage det så hurtigt, du kan - vi kalder det en tandlæge afdragsordning i fagsprog.

Tandlæge lån hos tandlægen?

Ja, det er en mulighed, men de er ofte meget dyre lån! Faktisk kan visse tandlæge lån ende med en rente på 18-20%, som du kan læse mere om i denne artikel.

Det betyder, at mange af de fordelagtige tandlæge lån, du finder her på siden, er markant billigere! F.eks. tilbyder en af vores mest populære udbydere af tandlån, Denti, rentefri tandlæge lån på op til 7.000 kr. med en løbetid på 6 måneder. Er din tandlægeregning højere end det, har du mulighed for at få et tandlån på helt op til 50.000 kr. til en fordelagtig rente, gå til Denti her.

Kan man låne til tandblegning?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du ønsker at få hvidere tænder her og nu, og du ikke har pengene til det, kan du tage et af de mindre og rentefrie lån til tandlægeregningen. Et tandlån kan du bruge til lige det, du vil!

Finansiering af kosmetisk tandpleje?

Også det kan du gøre her - nemt og bekvemt. Overordnet kan man sige, at du her på siden kan låne penge til alt, hvad der vedrører dine tænder. Ja, rent faktisk kan du låne penge til præcis det, du ønsker dig hos alle andre låneudbydere end Denti.

Alternativer til tandlæge lån / TANDkort?

Ja, der er faktisk et alternativ, der bestemt er værd at overveje for dig. Via vores søsterselskab TRYGT kan vi tilbyde dig et kreditkort med 6 ugers rentefri kredit. Det betyder, at hvis du betaler saldoen indenfor fristen, er det et 100% gratis lån / kredit. Og vil du trække betalingen, er renterne absolut attraktive og ofte lavere end på et tandlægelån.

Se det gode tilbud på et gratis kreditkort her

Spørgsmål om tandlæge lån

Klik på de grønne spørgsmål og se svarene:

Hvad koster lån til tandbehandling

Prisen på lån til tandbehandling afhænger helt af lånets størrelse og tilbagebetalingstiden. For eksempel er det muligt at tage et 100% gratis lån til tandlægen, hvis du låner et mindre beløb og betaler det hele tilbage inden 30 dage. Alle lån her er vist med de fulde omkostninger! 

Kan alle lave en tandlæge afdragsordning?

Ja, alle kan lave en afdragsordning med tandlægeregningen, og du skal IKKE stille sikkerhed af nogen art. Eneste undtagelse er, hvis du er registreret i RKI / Experian. Er du det, kan du sandsynligvis ikke få et lån til tandlægeregningen.

Skal det bruges til tandlægen?

Nej - det behøver du ikke. Ingen her blander sig i, hvad du bruger pengene til overhovedet! Skal du bruge for eksempel 5000 til afbetaling på din tandlægeregning, kan du sagtens låne mere og købe det, du gerne vil. Måske har du andet, du gerne vil have lavet, når du nu er i gang?

Hvor hurtigt får jeg lånet?

Langt de fleste her svarer på få minutter, og du har pengene næsten med det samme på din konto, så du kan få ordnet dine tænder og afbetale tandlægen for arbejdet med det samme.

Hej! 2 geniale tilbud:

Eller: