9 ud af 10 får ja til et lån - Ansøg alle lån GRATIS!

Lån penge NU i dag - Udbetaling med det samme ✓

Lån penge hurtigt * Nye hurtig lån * Flere gratis SMS lån nu

Hvad siger kunderne om SMS lån penge nu?

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her 🙂

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Claus

Det virker!

Jeg havde brug for at låne penge nu grundet et tilbud jeg bare ikke kunne sige nej til. Fandt et lån her hos jer på 2 minutter, fik ja og havde pengene dagen efter. Det var nemt og overskueligt så tak for det! Det er faktisk endnu hurtigere, end SMS lån var i gamle dage!

Lån penge nu - udbetaling i dag

Lån penge nu – så har du dem i morgen eller senere i dag! Mange online udbydere tilbyder hurtige lån, men det kan faktisk gøres endnu hurtigere: Lån penge og få dem samme dag eller lån penge med det samme. Udbetaling i weekenden, på hverdage og helligdage! Men hvor hurtigt er et hurtig lån? De fleste lån her på siden bevilges enten omgående eller i løbet af max. 1 time. Det er da lån i en fart! Og ja: Du kan låne penge i dag - lørdag, 23. juni 2018 hele døgnet rundt!

Læs meget om hurtig lån herunder:

Lån penge hurtigt

De fleste online lån er hurtige lån. Et online lån er altid væsentligt hurtigere end et lån i en bank eller en kreditforening. Både fordi alle vilkår og muligheder er fastlagte på forhånd, når du søger et hurtig lån… der skal altså ikke bruges tid på forhandling og tilpasning.

Men også fordi det hele foregår via nettet, hvor du selv kan sørge for at indtaste de nødvendige oplysninger - som i øvrigt er yderst begrænsede i forhold til banken.

Din kreditvurdering går derfor hurtigere. Så lån med det samme betyder rent faktisk ’med det samme’ – altså inden for de få minutter, som det tager pengene at blive sat ind på din konto.

Fordi du bruger NemID, bliver dine personlige oplysninger og dine kontooplysninger automatisk oplyst og verificeret, så du skal ikke vente på et langt sikkerhedstjek. Så lån penge med udbetaling med det samme, når du gerne vil have et hurtig lån i en fart.

Lån penge nu betal senere!

Grib chancen for et godt tilbud, når det er der – vent ikke til tilbuddet er væk, eller til andre har købt det for næsen af dig. Det handler om at vide, hvor lidt der skal til, og med et online lån kan du klare det hele på den halve tid og stå med pengene i hånden, lige når du skal bruge dem.

Ingen spørgsmål, ingen lange forhandlinger, ingen problemer! Et hurtigt lån betyder ikke et uovervejet lån, eller et lån, der går for hurtigt til, at du kan nå at læse det med småt. Et hurtigt lån betyder ganske enkelt: Lån penge med udbetaling samme dag.

Et hurtigt lån er med andre ord, blot et lån uden unødig ventetid. Den automatisering, der ligger i låneadministrationen hos online låneudbydere, gør at både godkendelsen til, oprettelsen af og kommunikation omkring dit lån foregår hurtigt og ubesværet.

Lån penge nuHurtig lån

Hurtig lån er bare effektive! Du behøver ikke mangle tålmodighed eller stå i en akut situation for at tage et hurtigt lån – det kan være, at du bare har andet at bruge din tid på end at vente på en langsommelig administration af et ansøgt lån.

Tiden er forbi, hvor lån er noget, man behøver planlægge måneder eller år i forvejen – dermed ikke sagt, at du ikke kan overveje et hurtig lån, så længe du har lyst - ansvarlighed kan altid bedst betale sig – men hvorfor vente 100 år fra du har taget beslutningen, til du står med pengene i hånden?

Kravene til dig som låner er ofte ens ved de fleste hurtige lån – du skal være fyldt en bestemt alder over 18 år, du må somregel ikke stå i RKI og så videre.

Vilkårene for lånet er ligeledes fastlagte for hvert enkelt lån, og i forhold til de forskellige typer lån med forskellige rentesatser, tilbagebetalingsperioder og måske muligheder for rentefrie perioder, så er der heller ikke noget at være i tvivl om.

At alt er fastlagt på forhånd gør, at du kan gå online og skrive: Lån hurtigt penge og frem kommer et væld af muligheder inden for online lån. Vælg størrelsen på lånet, hvornår du kan betale tilbage og hvilken rente, du vil betale, så foregår resten automatisk med dit NemID.

Lån penge og få dem med det samme

Hvis du tænker: Lån penge og få dem med det samme, så er det ikke kun tempoet, der er afgørende. At det skal være nemt, er også vigtigt for de fleste – og det at du ikke behøver vente, er måske netop dét, der gør det nemt for mange. Du har taget beslutningen, du har givet dine oplysninger via NemID, hvorfor så vente længere?

Online har du mulighed for et hurtig lån uden sikkerhed og uden spørgsmål om, hvad du har tænkt dig at bruge dem til, så ansøg og få penge nu!

Som et voksent menneske uden en økonomi, der tidligere har fået dig registreret i RKI, forventes det, at du er i stand til at tage ansvarlige beslutninger og forstår, hvad det betyder at låne hurtige penge – de skal naturligvis stadig betales tilbage, de koster naturligvis stadig renter (Flere lån er dog gratis for alle nye kunder), og du skal naturligvis stadig oplyse og verificere din identitet som sikkerhed for lånet.

Din identitet i et online lån oplyses og verificeres af låneudbyderen i den indledende lånegodkendelse. Blot fordi du ikke behøver sidde ansigt til ansigt med en låneudbyder, betyder det ikke, at din identitet er anonym.

En online låneudbyder driver en forretning som alle andre, og gør selvfølgelig hvad der skal til for at sikre den aftalte tilbagebetaling – det tager bare ikke så lang tid som i banken eller realkreditinstituttet, fordi det hele er automatiseret og gjort nemmere for din skyld - Faktisk tager det blot systemet sekunder at kreditvurdere dig!

Tiden med lyssky online lån, der satte låneren i økonomiske kattepinsler er afløst af moderne låneudbydere, der gør alt for at synliggøre, hvilken låneaftale, du ansøger… det er både nemmest og billigst for alle parter i længden.

Lån hurtig udbetaling

Lån hurtig udbetaling er ensbetydende med penge i en fart, altså hvor du får penge nu! Tag et hurtig lån online nu, hvis du ønsker et enkelt og gennemsigtigt lån, der hverken kræver din tid eller tålmodighed.

Lån penge hurtigt og nemt online - mere direkte kan det ikke siges, og er du stadig usikker på, hvad det indebærer, så brug den tid du med sikkerhed kommer til at spare i låneprocessen på at læse nærmere om de forskellige typer lån her og nu hos de forskellige låneudbydere. Det er skrevet på helt almindeligt dansk og uden skjulte vilkår.

Lån penge online hurtigt og ikke mindst sikkert med dit NemID. Dine unikke NemID-koder sikrer dig en krypteret kontakt med din låneudbyder, som ikke kan misbruges eller genanvendes af andre på nettet. De mange års erfaring med enkle og hurtige lån gør online låneudbydere til nogle af de største eksperter på området.

Tøv ikke med at kontakte en online låneudbyder for rådgivning, hvis du er i tvivl om vilkårene for et eller flere online lån her og nu, eller hvis du har spørgsmål til sikkerheden. Jo mere du spørger, jo mere rolig kan du føle dig i dit valg af online lån.

Sammenligning og oversigt over hurtig lån

Vil du gerne have penge til at indfri dine drømme i dag? Så er et hurtig lån en oplagt mulighed. Hos Kviklaan-info.dk kan du finde en nem og overskuelig oversigt og sammenligning over de bedste og billigste hurtig lån fra danske låneudbydere. Du kan nemt og hurtigt søge de forskellige lån ved at klikke på den grønne knap ”Ansøg gratis”.

Vi anbefaler altid, at du ansøger flere forskellige lån på én gang. så du efterfølgende kan sammenligne og finde det bedste hurtig lån for dig. Husk at det det er helt uforpligtende og gratis at ansøge, og du binder dig ikke til noget, før du underskriver en låneaftale med en udbyder.

Sikring af dig

Nogle udbydere, der tilbyder dig at låne penge nu og her, har mulighed for at give dig en såkaldt økonomisikring, som kan gå ind og dække dig, hvis du skulle syg og dermed ude af stand til at betale afdrag i en periode.

Andre udbydere har ikke denne mulighed. Blandt andre er det långivere som SANTANDER, Leasy og D:E:R, der tilbyder disse forsikringer.

Billige hurtig lån

Vi har her på siden samlet de bedste og billigste hurtig lån fra de største udbydere. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige lån, og du kan hurtigt sammenligne specifikationer som løbetid, rentesats og udbetaling. At låne penge hurtigt kan sagtens være billigt, hvis bare du kigger dig for.

God råd inden optagelse af hurtig lån

 • Læg et budget
 • Sammenlign 2-3 hurtig lån
 • Kig på rente og ÅOP

Der er desværre rigtig mange, der kommer galt afsted, når de skal låne penge hurtigt, fordi de ikke tager sig simple forholdsregler. Vi kommer her med en række gode råd, der kan hjælpe dig til et succesfuldt lån, så du ikke ender med en stor gæld.

Først og fremmest er det vigtigt, at du låner med omtanke. Du kan for eksempel spørge dig selv, om du virkelig har behov for at optage et lån, eller om du kan klare dig uden. Efterfølgende er det vigtigt, at du er realistisk omkring hvor mange penge, du kan betale tilbage.

Vi anbefaler altid at ansøge flere hurtig lån, så du til sidst kan sammenligne dem, inden du vælger det hurtig lån, du helst vil optage. Det er helt uforpligtende, og der er ingen binding, før du har indgået en endelig aftale med en låneudbyder.

Det er altid en god ide at lægge et budget, så du er sikker på, at du har penge nok til at tilbagebetale dit hurtige lån. Husk altid at budgettere med at have lidt penge tilbage, når du har betalt dine månedlige udgifter. Vi anbefaler desuden, at du altid kigger efter et hurtig lån med en lav ÅOP.

Renter på hurtige lån

Der er renter på denne type lån - dog med undtagelse af nogle få særlige lån, der ydes gratis og rentefrit første gang og med tilbagebetaling inden for 30 dage som regel. Disse rentefrie kviklån kan du ligeledes finde i oversigten øverst på siden.

Renterne, du betaler på dit hurtig lån, er din betaling for at låne pengene, og det er jo ganske fair, at udlåner får en betaling for det - ikke mindst taget i betragtning, at du jo ikke skal stille nogen form for sikkerhed for et lån via SMS. Risikoen påhviler alene långiver.

Omvendt betyder din betaling af renter, at du bestemt ikke skal føle dig taknemmelig eller stå med hatten i hånden, når du vil have et mobillån! Du betaler for det - ligesom du betaler for enhver anden vare.

Svar med det samme

De forskellige udbydere af SMS lån giver dig svar på din ansøgning med det samme, hvilket vil sige helt ned til 15 sekunder. De langsomste svarer på op til 2 minutter. Og det er døgnet rundt! Det er vel definitionen på "Lån Nu"?

Generelle spørgsmål vedrørende SMS lån og hurtig lån

Når du er i markedet for at låne penge, kan der nemt dukke nogle spørgsmål op. Vi har opstillet de mest hyppige spørgsmål omkring de populære hurtig lån nedenfor. Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, så er du meget velkommen til at skrive til os.

Hvad er et hurtig lån?

Et hurtig lån er, som navnet antyder, muligheden for at låne penge nu og her. Du kan nemt ansøge om lånet online på udbyderens hjemmeside, og du vil typisk kunne have det lånte beløb stående på din konto inden for få timer.

Hvad der er rart for mange er, at du ikke skal fortælle nogen, hvad du vil bruge lånet til. Det skal man typisk ved et traditionelt banklån, og det er utrygt for mange.

Når du er blevet godkendt til et hurtigt lån, vil du typisk skulle underskrive dit lån med dit NemID, og det hele foregår online. Der vil nu oftest gå ganske kort tid, før du har pengene stående på din konto.

Lån penge hurtigt har aldrig været nemmere, og det skyldes i høj grad det populære NemID.

SMS lån er til dig, som mangler fra 500 – 10.000 kr., og lige nu kan nye kunder få gratis SMS mobillån helt uden omkostninger! Er 10.000 kr. ikke nok så fortvivl ej; Du kan nemt og hurtigt låne helt op til 400.000 kr.

Hvad er SMS lån?

Navnet "SMS Lån" stammer fra de lån, du kunne tage via SMS. De små lån eksisterer stadig, men det er ikke længere muligt at ansøge om et lån via SMS. I stedet sker ansøgningen om et SMS lån via nettet.

Man kan dog sige, at SMS-lån var den første låntype, der gjorde spontanitet mulig. SMS-lån var og er super populært blandt folk, som lige står og mangler nogle tusinde kroner, indtil lønnen går ind på kontoen. Havde det ikke været for internettet, så er der ingen tvivl om, at SMS-lån var forblevet en stor succes.

Men heldigvis for internettet og for smartphones og tablets, for nu er det blevet endnu nemmere og hurtigere at låne i form af de såkaldte SMS kviklån.

Hurtig lån online nu er væsentlige hurtigere, end da du kunne gøre det med en SMS, og betingelserne er de samme. Derfor er betegnelsen blevet hængende. SMS Lån / mobillån er betegnelsen for de små og mindre lån, du reelt kan få på sekunder - altså små hurtige lån. Og ja - du får penge nu!

Hvor kan jeg få SMS lån?

Det kan du lige herover - og det er især lånefirmaer, som er kendte udbydere af de lynhurtige nye SMS lån.

 • Banknorwegian
 • Turbolån
 • Lånebanken
 • Vivus
 • Robotlån
 • DER
 • Zaplo
 • Acceptlån
 • Privatlån Plus
 • Lendon
 • L’easy
 • Nordisk Lån
 • Fokuslån
 • Ferratum
 • Modus finans
 • Selene
 • Lånlet
 • Santander
 • Sparxpres
 • Hotlån
 • Alfalån
 • Gokredit

Får min bank at vide, jeg har et hurtig lån?

Nej - det gør de ikke! Lånet er en sag mellem dig og långiveren, og hverken din bank eller nogen andre bliver blandet ind i det på nogen måde. Et hurtig lån online er diskret. Og her på siden finder du alle typer af lån - både SMS lån, kviklån og større lån i kategorien "Lån penge nu".

SMS lån trods RKI?

Nej - beklager. Du skal huske, at et lån af denne type er uden krav om, at du skal stille sikkerhed. Derfor kan långiver ikke risikere at yde et SMS lån til mennesker, der er registrerede i RKI. Sådan er det bare. Du skal være meget påpasselig med tilbud om SMS og hurtig lån trods RKI - der kan være tale om helt ekstreme renter og gebyrer! Og så er fristelsen for et hurtigt lån ikke det værd!

Hvad betyder mobillån

Mobillån er blot et andet ord for nøjagtigt det samme - ligesom kviklån er det. Betegnelsen "Mobillån" kommer fra dengang, da disse hurtige og mindre lån blev introducerede på markedet. De blev ansøgt via tekstbeskeder fra mobiltelefonen, og derfor fik de tilnavnet mobillån.

I dag er er teknologien udviklet, og lånene ansøges og bevilges ikke længere via SMS - alle har jo i dag en mobil med adgang til internettet, hvorfor det hele foregår online. Om du vil kalde disse lån for SMS lån, kviklån, mobillån, hurtige lån eller minilån er ligegyldigt - vi taler om det samme.

Hvad koster et SMS-lån?

Er du ikke eksisterende kunde hos det pågældende lånefirma, så koster det ingenting at optage et SMS-lån. Med ingenting menes i ordets bogstaveligste forstand, ingenting, dvs. ingen renter, ingen gebyrer, ingen stiftelsesomkostninger. Låner du f.eks. 4.000 kr., skal du blot betale 4.000 kr. tilbage 30 dage senere.

Hvis du derimod er eksisterende kunde og vil låne 4.000 kr., så koster SMS-lånet følgende:

Lån: 4.000 kr.

Løbetid: 30 dage

Tilbagebetalingsbeløb: 4.760 kr.

For at få kredit i en måned, skal du altså samlet set betale 4.760 kr. tilbage alt i alt.

Omkostningerne varierer fra lånefirma til lånefirma, men de er forpligtede til at skrive tydeligt, hvad omkostningerne er, herunder hvad ÅOP er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er et godt værktøj til at sammenligne priser på lån.

Lån penge nu med NemID

En anden hurtig mulighed er at bruge en låneberegner, som du finder på alle lånesiderne. Med låneberegneren kan du nemt få dig et overblik over SMS-lånets omkostninger, og hvad løbetiden samt kreditbeløb har af indvirkning. Så hvad enten du vil SMS låne 500, 1000, 2000, 5000 eller endda 10.000 kr., så kan det klart anbefales at benytte en låneberegner.

Kan alle låne penge nu?

Næsten alle kan SMS-låne, hvis de blot kan opfylde nogle få krav:

 • Man skal være fyldt 18 år
 • Man må ikke være registreret i Experian RKI
 • Man skal være dansk statsborger
 • Man skal have NEM-ID
 • Man skal have en dansk bankkonto

Kan du opfylde ovenstående krav, så er chancerne for at få lov til at SMS-låne ganske gode.

Hvor kan man låne penge hurtigt?

Det kan du hos de knap 20 låneudbydere øverst på siden. Du får svar inden for sekunder. Så snart du har sendt din ansøgning, vil du faktisk kunne se svaret på din skærm. Er du blevet godkendt, modtager du en e-mail med kreditaftalen samt en faktura. Derudover modtager du en SMS eller mail, når pengene er blevet overført til din konto. Lån penge nu ER virkelig NU.

Hvornår får jeg pengene udbetalt?

Oftest bliver pengene overført samme dag eller med det samme, men det varierer en smule fra lånefirma til lånefirma. Visse lånefirmaer kræver, at du har samme bank som dem, for at du kan modtage pengene med det samme. Har du ikke samme bank, vil du typisk skulle vente til næste hverdag.

Lån penge nu og få dem det samme med NemID?

NemID har gjort alting nemmere og hurtigere i vores hverdag, ikke mindst at låne penge nu og her med udbetaling med det samme. Lån penge nu og få dem med samme var ikke tidligere muligt, men med Nem-IDs indtog, kan alle nu få super hurtig udbetaling af lån på nettet.

Lånefirmaerne kræver rent faktisk, at du underskriver med NemID, så de er sikre på, at du er den, som du giver dig ud for at være. Uden NemID ville lånefirmaerne dog heller ikke være i stand til at give dig svar med det samme, da de straks kan se, om du opfylder deres betingelser gennem diverse registre.

Yderligere sikrer NemID dig også mod misbrug af dine oplysninger, da alt data bliver krypteret.

Hvem kan søge om et hurtig SMS lån?

En af de mange årsager til, at hurtig lån online er blevet så populære, er fordi, at stort set alle kan optage lånene. Der er ikke krav om, at du skal stille nogen sikkerhed for lånet i form af for eksempel bil eller hus.

Hurtig lån uden sikkerhed betyder altså, at du kan blive godkendt, selvom du ikke ejer en bil eller hus. Et hurtig lån er hurtigt og nemt at søge, og du vil i langt de fleste tilfælde kunne have pengene stående på din konto inden for 60 minutter. Dette afhænger dog lidt af, hvilken udbyder du vælger.

Hurtig lån uden sikkerhed?

Ja, du kan tage et hurtig lån uden sikkerhed overhovedet. Du kan altså låne uden stille sikkerhed i din bolig, bil eller scooter. Faktisk er lånefirmaerne helt ligeglade med, om du overhovedet ejer noget af værdi, og derfor er hurtig lån uden kreditvurdering så utrolig populære. For dem er det bare vigtigt, at du ikke står registreret i Ribers RKI, samt om du opfylder de øvrige krav, som nævnt ovenover.

Kan jeg forlænge løbetiden på mit SMS-lån?

Ja, oftest er det ikke noget problem at forlænge SMS-lånet med endnu en periode. En periode er typisk 30 dage, når vi snakker SMS-lån. Ønsker du at forlænge lånet, vil der oftest blive pålagt et forlængelsesgebyr, som varierer fra bank til bank, men omkring nogle hundrede kroner skal du regne med.

Omvendt kan du også tilbagebetale lånet før tid, hvis har mulighed for det. Ved at tilbagebetale SMS-lånet før tid, reducerer du lånets omkostninger, herunder renteudgifterne.

OBS: Det er vigtigt, at du betaler SMS-lånet tilbage, når det forfalder. Hvis ikke du kan tilbagebetale det, så kontakt dem straks og hør om I ikke kan lave en eller anden form for afdragsordning.

Hvis du bare lader som ingenting, vil de sende dig rykkere med rykkergebyrer, og lader du fortsat som ingenting, vil de sende sagen til Inkasso, og du vil højst sandsynligt ende i RKI.

Et SMS lån er blot et hurtigt online lån nu

Som tidligere nævnt er betegnelsen tilbage fra dengang, da man optog et lån via tekstbeskeder på sin mobiltelefon. I dag har alle jo en smartphone og internetadgang, og alle typer af ansøgninger om online lån sker via nettet. Statistisk er det dog stadig via mobiltelefonen, at de fleste går online for at tage internetlån - det samme som med de fleste andre tjenester online i dag.

Uanset om du kan lide at kalde det for SMS lån, online lån, kviklån, lynlån eller internetlån er det én og samme type af hurtige og nemme lån. Det er ganske enkelt den bedste vej til "Lån penge nu".

SMS lån fra 100 til 10.000

Du kan faktisk låne helt ned til 100 kroner, men de fleste SMS lån ligger på mellem 1.000 kroner og 3.000 kroner. Hvis du tager et SMS lån for første gang hos det pågældende lånefirma, er det ofte helt gratis at låne pengene, hvis du betaler tilbage inden 30 dage.

Derfor er SMS lån ofte en super-nem løsning, hvis der lige dumper en uventet regning ind af døren, der skal betales inden næste lønningsdag. Det er en hel del rarere at låne med SMS end at skulle spørge venner og familie om et lille lån, ikke?

SMS lån penge nu i dag?

Ja - du kan låne alle ugens 7 dage og få svar på mellem 15 sekunder og op til nogle få minutter. Flere långivere straks-udbetaler - for eksempel Ferratum, der garanterer, at du har pengene på din NemKonto i løbet af 45 minutter! Se alle her.

SMS lån nu i dag - her kan du låne op til 400.000 på få sekunder og have pengene på din konto i dag! Du kan endda låne gratis 1. gang! Nye SMS lån er, som navnet antyder, et lån via SMS, hvorfor de også går under betegnelsen mobillån.

Det har i mange år været et super populært alternativ til traditionelle kviklån, da låneprocessen er gennemført på maksimalt 2 minutter og dermed et hurtigt lån - allerede inden for 1 time.

SMS lån online eller bank?

Forskellene på at låne penge nu og her i banken kontra online er - blandt mange andre - disse:

 • Du skal ikke vente på, at din bank har åbent - online lån er åbne 24/7
 • Du skal ikke stille nogen form for sikkerhed for dit lån
 • Du skal ikke stille med en kautionist
 • Du skal ikke svare på en masse spørgsmål om, hvad du skal låne penge til
 • Du skal ikke vente i dagevis på at få dit lån godkendt og udbetalt
 • Du har adgang til de nye hurtige lån døgnet rundt!
 • Du skal ikke sidde over for en bankrådgiver

Det er klart, at du ofte vil kunne låne penge billigere i din bank, end du kan online - men spørgsmålet er, om du har tid til at vente? Hvis du står med et akut behov for lån af penge her og nu, er online lån klart den sikreste metode.

I mange tilfælde kan du få svar og penge udbetalt samme dag. Det er der ikke mange banker, der kan tilbyde - og det er den beskedne merpris for et online hurtig lån værd!

Før du beslutter at låne penge nu

 • 1

  Før du beslutter at låne penge nu

  Som med enhver anden økonomisk beslutning følger der også et ansvar med at tage et lån nu og her. Det er klart, at du har en grund til at ville låne penge hurtigt, og det er der heller intet i vejen med, når blot du har gennemtænkt, hvad det betyder fremover:

 • 2

  Afdrag på et lån

  Dit lån skal selvfølgelig betales tilbage. Tjek de muligheder, der er for løbetid - og vælg en løbetid, der giver dig luft i økonomien til at kunne betale tilbage til tiden hver måned. Jo længere løbetid - jo flere renter. Men det er faktisk bedre for dig at betale lidt mere i renter, hvis det så betyder, du kan holde dine afdrag.

 • 3

  Helst kun ét lån af gangen

  Lån penge nu - ja det er fristende at overveje det med at tage et lån for at betale et andet tilbage. Medmindre der er tale om, at du kan tage et nyt lån med så gode betingelser, at det er billigere for dig end dit nuværende lån: Lad være! Betal et lån ud, før du tager det næste!

Hvor mange får ja til at låne penge nu?

Antal ansøgninger om lån nu og kviklån i dag:

0

Så mange fik JA til et kviklån i dag:

0

Beregn dit eget lån her med vores låneberegner

Beløb du vil låne Rente i % Løbetid i måneder
Månedlig betaling I alt betaling i løbetiden Renter i alt