Lån penge nu - Hurtig SMS - Svar med det samme

Nye SMS lån - Få penge nu - Flere gratis lån

Lån penge nu - her kan du låne op til 400.000 på få sekunder ( hurtig lån ) og have pengene på din konto i dag! Nye SMS lån er, som navnet antyder, et lån via SMS, hvorfor de også går under betegnelsen mobillån. Det har i mange år været et super populært alternativ til traditionelle kviklån, da låneprocessen er gennemført på maksimalt 2 minutter og dermed et hurtigt lån - allerede inden for 1 time. SMS lån er til dig, som mangler fra 500 – 10.000 kr., og lige nu kan nye kunder få gratis SMS mobillån helt uden omkostninger!

Her er 32 billige lån i Danmark - lån penge nu mandag, 18. december 2017

Hvad siger kunderne om at låne penge nu?

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her 🙂

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for et SMS lån, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

SMS lån er til dig, som mangler fra 500 – 10.000 kr., og lige nu kan nye kunder få gratis SMS mobillån helt uden omkostninger! Her er de billigste SMS lån i Danmark - lån penge nu mandag, 18. december 2017

Hvad er SMS lån?

Navnet "SMS Lån" stammer fra de lån, du kunne tage via SMS. De små lån eksisterer stadig, men det er ikke længere muligt at ansøge om et lån via SMS. I stedet sker ansøgningen om et SMS lån via nettet. Det er lige så hurtigt, som da du kunne gøre det med en SMS, og betingelserne er de samme. Derfor er betegnelsen blevet hængende. SMS Lån / Mobillån er betegnelsen for de små og mindre lån, du kan få på reelt sekunder - altså små hurtige lån. Og ja - du får penge nu!

Hvor kan jeg få SMS lån?

Det kan du lige herover - og det er især firmaer som Vivus, LendOn, Ferratum, KvikAutomaten, GOKredit og TurboLån, der er kendte udbydere af de lynhurtige nye SMS lån.

Lån penge nu med SMS / kviklån

Får min bank at vide, jeg har et SMS lån?

Nej - det gør de ikke! Lånet er en sag mellem dig og långiveren, og hverken din bank eller nogen andre bliver blandet ind i det på nogen måde. Et SMS kviklån er diskret. Og her på siden finder du alle typer af lån - både SMS lån, kviklån og større lån i kategorien "Lån penge nu".

Renter på SMS lån

Der er renter på denne type lån - dog med undtagelse af nogle få særlige lån, der ydes rentefrit første gang og med tilbagebetaling indenfor 30 dage som regel. Disse rentefrie kviklån kan du se her. Renterne, du betaler på dit SMS lån, er din betaling for at låne pengene, og det er jo ganske fair, at udlåner får en betaling for det - ikke mindst taget i betragtning, at du jo ikke skal stille nogen form for sikkerhed for et lån via SMS. Risikoen påhviler alene långiver.

Omvendt betyder din betaling af renter, at du bestemt ikke skal føle dig taknemmelig eller stå med hatten i hånden, når du vil have et mobillån! Du betaler for det - ligesom du betaler for enhver anden vare.

Lån penge hurtigt - svar med det samme

De forskellige udbydere af SMS lån giver dig svar på din ansøgning i løbet helt ned til 15 sekunder. De langsomste svarer på op til 2 minutter. Og det er døgnet rundt! Det er vel definitionen på "Lån Nu"?

SMS lån trods RKI?

Nej - beklager. Du skal huske, at et lån af denne type er uden krav om, at du skal stille sikkerhed. Derfor kan långiver ikke risikere at yde et SMS lån til mennesker, der er registrerede i RKI. Sådan er det bare. Du skal være meget påpasselig med tilbud om SMS lån trods RKI - der kan være tale om helt ekstreme renter og gebyrer! Og så er fristelsen for et hurtigt lån ikke det værd!

Mobillån

Mobillån er blot et andet ord for nøjagtigt det samme - ligesom kviklån er det. Betegnelsen "Mobillån" kommer fra dengang, da disse hurtige og mindre lån blev introducerede på markedet. De blev ansøgt via tekstbeskeder fra mobiltelefonen, og derfor fik de tilnavnet mobillån.

I dag er er teknologien udviklet, og disse lån ansøges og bevilges ikke længere via SMS - alle har jo i dag en mobil med adgang til internettet, hvorfor det hele foregår online. Om du vil kalde disse lån for SMS lån, kviklån, mobillån eller minilån er ligegyldigt - vi taler om det samme.

Generelle spørgsmål vedrørende SMS-lån

Når du er i markedet for at låne penge, kan der nemt dukke nogle spørgsmål op. Vi har opstillet de mest hyppige spørgsmål omkring SMS-lån nedenfor. Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, så er du meget velkommen til at skrive til os.

Hvad koster et SMS-lån?

Er du ikke eksisterende kunde hos det pågældende lånefirma, så koster det ingenting at optage et SMS-lån. Med ingenting menes i ordets bogstaveligste forstand, ingenting, dvs. ingen renter, ingen gebyrer, ingen stiftelsesomkostninger. Låner du f.eks. 4.000 kr., skal du blot betale 4.000 kr. tilbage 30 dage senere.

Hvis du derimod er eksisterende kunde og vil låne 4.000 kr., så koster SMS-lånet følgende:

Lån: 4.000 kr.

Løbetid: 30 dage

Tilbagebetalingsbeløb: 4.760 kr.

For at få kredit i en måned, skal du altså samlet set betale 4.760 kr. tilbage alt i alt.

Omkostningerne varierer fra lånefirma til lånefirma, men de er forpligtede til at skrive tydeligt, hvad omkostningerne er, herunder hvad ÅOP er. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og er et godt værktøj til at sammenligne priser på lån.

En anden hurtig mulighed er at bruge en låneberegner, som du finder på alle lånesiderne. Med låneberegneren kan du nemt få dig et overblik over SMS-lånets omkostninger, og hvad løbetiden samt kreditbeløb har af indvirkning. Så hvad enten du vil SMS låne 500, 1000, 2000, 5000 eller endda 10.000 kr., så kan det klart anbefales at benytte en låneberegner.

Kan alle SMS-låne?

Næsten alle kan SMS-låne, hvis de blot kan opfylde nogle få krav:

  • Man skal være fyldt 20 år
  • Man må ikke være registreret i Experian RKI
  • Man skal være dansk statsborger
  • Man skal have NEM-ID
  • Man skal have en dansk bankkonto

Kan du opfylde ovenstående krav, så er chancerne for at få lov til at SMS-låne ganske gode.

Hvor kan man låne penge hurtigt?

Du får svar inden for sekunder. Så snart du har sendt din ansøgning, vil du faktisk kunne se svaret på din skærm. Er du blevet godkendt, modtager du en e-mail med kreditaftalen samt en faktura. Derudover modtager du en SMS, når pengene er blevet overført til din konto. Lån penge nu ER virkelig NU.

Hvornår modtager jeg pengene?

Oftest bliver pengene overført samme dag eller med det samme, men det varierer en smule fra lånefirma til lånefirma. Visse lånefirmaer kræver, at du har samme bank som dem, for at du kan modtage pengene med det samme. Har du ikke samme bank, vil du typisk skulle vente til næste hverdag.

Lån penge nu med NEM-ID?

Lånefirmaerne kræver, at du underskriver med Nem-ID, så de er sikre på, at du er den, som du giver dig ud for at være. Uden Nem-ID ville lånefirmaerne dog heller ikke være i stand til at give dig svar med det samme, da de straks kan se, om du opfylder deres betingelser gennem diverse registre. Yderligere sikrer Nem-ID dig også mod misbrug af dine oplysninger, da alt data bliver krypteret.

Hvorfor hedder det et SMS-lån?

Begrebet er en smule misvisende, da man ikke længere behøver at sende en SMS for at modtage lånet. Før i tiden sendte man en SMS til et nummer, hvorefter der kom en SMS retur med diverse instrukser. Dette var en noget omstændig proces, som heldigvis er blevet gjort overflødig af det mobile bredbånd, som de fleste af os har.

Man kan dog sige, at SMS-lån var den første låntype, der gjorde spontanitet mulig. SMS-lån var og er super populært blandt folk, som lige står og mangler nogle tusinde kroner, indtil lønnen går ind på kontoen. Havde det ikke været for internettet, så er der ingen tvivl om, at SMS-lån var forblevet en stor succes. Men heldigvis for internettet og for smartphones og tablets, for nu er det blevet endnu nemmere og hurtigere at låne i form af de såkaldte SMS kviklån.

SMS-lån uden sikkerhed?

Ja, du kan tage et SMS-lån uden sikkerhed overhovedet. Du kan altså låne uden stille sikkerhed i din bolig, bil eller scooter. Faktisk er lånefirmaerne helt ligeglade med, om du overhovedet ejer noget af værdi. For dem er det bare vigtigt, at du ikke står registreret i Ribers RKI, samt om du opfylder de øvrige krav, som nævnt ovenover.

Kan jeg forlænge løbetiden på mit SMS-lån?

Ja, oftest er det ikke noget problem at forlænge SMS-lånet med endnu en periode. En periode er typisk 30 dage, når vi snakker SMS-lån. Ønsker du at forlænge lånet, vil der oftest blive pålagt et forlængelsesgebyr, som varierer fra bank til bank, men omkring nogle hundrede kroner skal du regne med.

Omvendt kan du også tilbagebetale lånet før tid, hvis har mulighed for det. Ved at tilbagebetale SMS-lånet før tid, reducerer du lånets omkostninger, herunder renteudgifterne.

OBS: Det er vigtigt, at du betaler SMS-lånet tilbage, når det forfalder. Hvis ikke du kan tilbagebetale det, så kontakt dem straks og hør om I ikke kan lave en eller anden form for afdragsordning. Hvis du bare lader som ingenting, vil de sende dig rykkere med rykkergebyrer, og lader du fortsat som ingenting, vil de sende sagen til Inkasso, og du vil højst sandsynligt ende i RKI.

Et SMS lån er blot et hurtigt online lån nu

Som tidligere nævnt er betegnelsen tilbage fra dengang, da man optog et lån via tekstbeskeder på sin mobiltelefon. I dag har alle jo en smartphone og internetadgang, og alle typer af ansøgninger om online lån sker via nettet. Statistisk er det dog stadig via mobiltelefonen, at de fleste går online for at tage internetlån - det samme som med de fleste andre tjenester online i dag.

Uanset om du kan lide at kalde det for SMS lån, online lån, kviklån eller internetlån er det én og samme type af hurtige og nemme lån. Det er ganske enkelt den bedste vej til "Lån penge nu".

SMS lån nu med NemID

Som allered enævnt kan du ikke længere tage de små lån via SMS, men mange af långiverne benytter NemID, så det tager kun få øjeblikke at søge om lånet. Og bliver du godkendt, har du penge med det samme næsten.

SMS lån fra 100 til 10.000

Du kan faktisk låne helt ned til 100 kroner, men de fleste SMS lån ligger på mellem 1.000 kroner og 3.000 kroner. Hvis du tager et SMS lån for første gang hos det pågældende lånefirma, er det ofte helt gratis at låne pengene, hvis du betaler tilbage inden 30 dage.

Derfor er SMS lån ofte en super-nem løsning, hvis der lige dumper en uventet regning ind af døren, der skal betales inden næste lønningsdag. Det er en hel del rarere at låne med SMS end at skulle spørge venner og familie om et lille lån, ikke?

SMS lån penge nu i dag?

Ja - du kan låne alle ugens 7 dage og få svar på mellem 15 sekunder og op til nogle få minutter. Flere långivere straks-udbetaler - for eksempel Ferratum, der garanterer, at du har pengene på din NemKonto i løbet af 45 minutter! Se alle her.

SMS lån penge nu - her kan du låne op til 400.000 på få sekunder og have pengene på din konto i dag! Du kan endda låne gratis 1. gang! Nye SMS lån er, som navnet antyder, et lån via SMS, hvorfor de også går under betegnelsen mobillån. Det har i mange år været et super populært alternativ til traditionelle kviklån, da låneprocessen er gennemført på maksimalt 2 minutter og dermed et hurtigt lån - allerede inden for 1 time.

Antal ansøgninger om at låne penge nu i dag:

0

Så mange fik et lån nu og her i dag:

0