Skip to content
Døgnåbent! Ansøg lån lørdag, 16/10!

Kreditrådgiver om kviklån og SMS lån

Min navn er Morten og jeg står bag denne brevkasse på siden her. Jeg har arbejdet som kreditrådgiver i mange år, og jeg har set utallige eksempler på, hvor galt det kan gå med kviklån, fordi folk ikke har tænkt beslutningen nøje igennem.

Nu hvor jeg er gået på pension, har jeg valgt at bruge lidt af min tid på at besvare de rigtig mange spørgsmål, der helt naturligt opstår, når man overvejer et kviklån.

Brug for penge - og det sure afslag

Har man brug for penge, vil man oftest forsøge at få sig et banklån. Får man afslag på det, ender alternativet for mange med at blive et kviklån. Og jeg kan sagtens forstå, at det kan være utrolig frustrerende at få afslag, hvis man er havnet i en uholdbar situation i sit liv, hvor man virkelig har brug for pengene. Det er ikke altid, at man selv er herre over, hvilken drejning ens liv tager, og oftest så jeg, at arbejdsløshed var den største årsag til, at kunderne havde brug for at låne penge. Og alle efterspørger naturligvis især billige lån.

Jeg har måttet give afslag til rigtig mange kunder, da jeg ikke følte, at banken ville få nok sikkerhed for udlånet. Det, mange kunder gjorde efterfølgende, var så at optage et kviklån. Efter nogle måneder eller endda år, kunne de samme personer sidde foran mig igen. Men denne gang var det ikke for at låne til dagen og vejen, men for at låne penge til at betale kviklånet ud. Deres situation var altså gået fra slemt til værre.

Konsekvenser ved kviklån er vigtige at kende

Det er altså ikke min intention at fraråde alle at optage et kviklån, men nærmere et forsøg på at få folk til at tænke sig godt om og forstå konsekvenserne, inden de optager lånet. Renterne er altså høje, så kviklån skal ses som en sidste udvej. Og det er fristende at låne penge nu - når behovet er der!

Dertil skal naturligvis siges, at kviklån sagtens kan fungere og give dig luft, indtil du er på rette køl igen. Så længe du kan betale de månedlige afdrag, og det kun er for en kort periode, så kan det godt forsvares. Hverdagen skal jo fungere, og for at den kan fungere, skal der penge til. Kan du ikke låne pengene i banken, er et kviklån en mulighed. Blot tænk dig godt om og gør ikke noget forhastet.

Du skal være hjertens velkommen til at stille ethvert spørgsmål i forbindelse med kviklån og lån generelt.

P.S.: Bemærk, at dette website viser en lang række lånetilbud og at vi modtager kommission.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked

Vi gemmer dine data (fra denne formular) i maksimalt 24 timer fra indsendelse.

Du skal acceptere Vilkår og Betingelser.
firmaoplysninger
Scroll To Top