Skip to content
Døgnåbent! Ansøg lån mandag, 20/9!

Nogle af de nemmeste lån 2021 - Lån mandag, 20/9!

Sammenligningen af nemme lån at fåSe de NYE lån med lavere rente og hurtig udbetaling:

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Penge med det samme Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her

Henrik Jansson 26/03/19

Nemt at få et lån Jeg havde slet ikke troet, at det skulle være så nemt at få et lån i en fart... Takket være jeres fine lister med kviklån og kassekreditter fandt jeg et lån på under 2 minutter, ansøgte og havde pengene overført til min konto en time efter. Tak for hjælpen til jer!

Lonnie Sørensen Jarlskov 27/06/19

Nemme lån

nemme lånVi definerer de nemme lån som kreditter, du kan ansøge om 24 timer i døgnet, får hurtigt svar på - og som ikke stiller krav til dig om hverken sikkerhed (pant) for lånet eller oplysninger om, hvad du skal bruge dine penge til. Modsat bankerne er der ikke nogen nærgående spørgsmål, fordømmende miner eller belærende bankrådgivere. Det er DIT liv, din afgørelse og dine penge, det handler om - og det bare være så nemt som muligt!

Lån nemme penge

Hvem ønsker ikke at låne nemme penge og få dem med det samme? Hvem ønsker, at ansøgningsprocessen skal vare dage eller uger? Lån nemme penge kan kun lade sige gøre ét sted, og det er online! Lån penge og få dem med det samme, og det er både, når vi snakker SMS lån, hurtig lån eller kviklån. Du finder hele paletten af nemme online i ovenstående oversigt, hvor vi sammenligner de mange gode og nemme lån, der findes på lånemarkedet.

Lån penge let

Lån penge let foregår ved hjælp af de hurtige lån med NemID, som har overflødiggjort hele den tunge ansøgningsproces, som de fleste kender til. Skulle du ansøge om penge i en fysisk bank, ville de kræve et budget, lønseddel, årsopgørelse osv. Alt sammen dokumenter som kan tage timer og måske dage at fremskaffe og færdiggøre - og det er ikke let, det er komplekst og besværligt.

Hurtige lån med NemID, det er definationen af at låne penge let. For det eneste, du skal gøre, er at udfylde dine kontaktoplysninger med navn, adresse, telefonnummer og mail, og derefter underskriver du nemt låneansøgningen med dit NemID. Der er altså ingen krav om budget, lønseddel, sikkerhed eller øvrig dokumentation overhovedet! Mange mennesker får afslag fra banken, fordi de ikke kan stille sikkerhed, men det skal du ikke tænke på, hvis du vælger et hurtig lån på nettet - det er da nemt - læs mere!

Hvad kan du låne til?

Det nemme svar er "Hvad som helst". Men der er selvfølgelig mere at oplyse dig om, og det gør vi så her. Ved at kigge ned over overskrifterne her på siden, kan du få værdifuld information om, hvad du kan låne til, hvad du ikke bør låne til - og faktisk også links til alternativer til et nemt lån, der kan vise sig at være en endnu bedre løsning for dig.

Kan man låne til ferie og rejser?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Naturligvis er det bedst at spare op til en charterferie eller en rejse, men meget ofte har rejseselskaberne jo gode HER OG NU tilbud, hvor du kan spare kassen på at slå til med det samme. Hvis du altså har pengene. Og har du ikke det, kan et nemt lån redde dig en billig ferie på afbetaling.

Kan man låne til gammel gæld?

Ja - der er ikke nogen, der blander sig i, hvad du skal bruge lånet til. Men det er i langt de fleste tilfælde ikke en god ide at tage et lån for at betale et andet af. Der er dog undtagelser - for eksempel kan det jo være, at du har et ældre lån med en meget høj rente, og at du nu kan låne til en meget lavere rente. Regn på det - og er der penge at spare, er det bare at gøre det.

Kan man låne til ny mobil?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Selvom for eksempel den nye iPhone X koster omkring 10.000 kroner, er der jo mange andre iPhone og Samsung, der koster meget mindre. Og et lån til en mobiltelefon på for eksempel 5-6000 kroner er hurtigt og nemt at få, og det er hurtigt betalt tilbage.

Kan man låne til uforudsete udgifter og regninger?

Ja, det kan du. Faktisk er det nok det, der mest tages nemme lån til: Pludselig strejker vaskemaskinen, en tandlægeregning, en mekanikerregning eller andet, der kommer som et lyn fra en klar himmel.

Hvem kan man låne nemt hos?

Langt de fleste danske lånefirmaer og lånebanker på nettet har gjort et stort stykke arbejde for at gøre det nemt at låne penge. Det er blandt mange andre firmaer som LånLet, L'Easy, Santander, Anna Finans og mange, mange flere. Til forskel fra den langsommelige og besværlige proces i almindelige banker går det nemt og lynhurtigt online. Nogle giver svar omgående (helt bogstaveligt), nogle giver svar i løbet af få minutter - og nogle ganske få tager en dag om at bevilge dig et nemt lån.

Hvad med et kreditkort?

Et kreditkort er en overset mulighed, som mange flere nemt kunne benytte sig. For eksempel et VISA fra Bank Norwegian. Det har den fordel, at hvis du betaler det skyldige beløb på den normale betalingsdag, er det 100% gratis! Ingen renter eller gebyrer overhovedet. Du kan ansøge gratis om et VISA fra Bank Norwegian herover, og så har du altid en stødpude, hvis du mangler penge.

Kan man optage nemme lån trods RKI?

Nemme lån trods RKI er ikke en mulighed her hos Kviklån Info, da vi simpelthen mener, at det er moralsk forkert. Renter og gebyrer på RKI lån er tårnhøje, så vores råd til dig er, at du for alt i verden bør undgå at optage denne type lån. Forsøg i stedet at komme af med din gæld i stedet for at grave din grav dybere.

Et nemt sted at låne penge i Danmark er lige her!

FAQ

Hvad er et nemt lån?
Det er et lån, du kan få hurtigt - typisk på 1-2 timer - hvor der ikke er krav om sikkerhed, kautionist eller dokumentation.

Hvilket online lån er nemmest at få i dag?
Blandt de nemme lån kan nævnes Zaplo, L'easy og Ferratum. Du kan få lån fra dem alle her på siden med det samme!

Kan jeg få et nemt lån som arbejdsløs eller på kontanthjælp?
Ja, det kan du sagtens. Og der er ingen, der spørger, hvad du skal bruge pengene til.

Der er mange slags lån

Der er et hav af forskellige lånetyper i Danmark, og det er ikke alle, der hører til i kategorien "Nemme lån". For eksempel annuitetslån, kreditforeningslån og obligationslån. Det er mere tunge sager, der reelt ikke findes online. Men ofte kan de nemme lån online faktisk erstatte de mere komplicerede lån!

For eksempel er det muligt at tage et nemt lån på nettet til en andelsbolig, til udbetaling eller til en bil.

Nem låneberegner

Det er altid og uden undtagelse en god ide at beregne præcist, hvad et lån koster. Og ikke mindst med de mange nemme lån er det vigtigt - for jo nemmere det er at få et lån, jo mere fristende er det at sætte sig i afdrag, renter og andet, man reelt ikke har råd til. Den bedste låneberegner er faktisk den, du finder hos hver eneste af de långivere, vi viser dig her på siden!

Du klikker blot på "Ansøg gratis" om et nemt lån - og så kan du hos lånefirmaet beregne på kroner og ører, hvad det koster at få et nemt lån.

Scroll To Top