9 ud af 10 får ja til et lån - Ansøg alle lån GRATIS!

Lån let og nemt til alt: Nemmeste lån i 2018

Du kan låne til alt, hvad du vil! De nemme lån her på siden tager 2 minutter at ansøge om, og du får svar med det samme! Pengene får du hurtigt - og du kan bruge dem, som du vil. Det nemmeste sted at låne penge i Danmark er lige her! Sammenligningen af lån er opdateret: tirsdag, 19. juni 2018

Så mange har søgt et nemt lån i dag:

0

Så mange har fået JA til lån i dag:

0

Nemmeste lån

nemme lånVi definerer et nemt lån som en kredit, du kan ansøge om 24 timer i døgnet, får hurtigt svar på - og som ikke stiller krav til dig om hverken sikkerhed (pant) for lånet eller oplysninger om, hvad du skal bruge dine penge til. Modsat bankerne er der ikke nogen nærgående spørgsmål, fordømmende miner eller belærende bankrådgivere. Det er DIT liv, din afgørelse og dine penge, det handler om.

Hvad kan du låne til?

Det nemme svar er "Hvad som helst". Men der er selvfølgelig mere at oplyse dig om, og det gør vi så her. Ved at kigge ned over overskrifterne her på siden, kan du få værdifuld information om, hvad du kan låne til, hvad du ikke bør låne til - og faktisk også links til alternativer til et nemt lån, der kan vise sig at være en endnu bedre løsning for dig.

Kan man låne til ferie og rejser?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Naturligvis er det bedst at spare op til en charterferie eller en rejse, men meget ofte har rejseselskaberne jo gode HER OG NU tilbud, hvor du kan spare kassen på at slå til med det samme. Hvis du altså har pengene. Og har du ikke det, kan et nemt lån redde dig en billig ferie.

Kan man låne til gammel gæld?

Ja - der er ikke nogen, der blander sig i, hvad du skal bruge lånet til. Men det er i langt de fleste tilfælde ikke en god ide at tage et lån for at betale et andet af. Der er dog undtagelser - for eksempel kan det jo være, at du har et ældre lån med en meget høj rente, og at du nu kan låne til en meget lavere rente. Regn på det - og er der penge at spare, er det bare at gøre det.

Kan man låne til ny mobil?

Det kan du, og det er der faktisk mange, der gør. Selvom for eksempel den nye iPhone X koster omkring 10.000 kroner, er der jo mange andre iPhone og Samsung, der koster meget mindre. Og et lån til en mobiltelefon på for eksempel 5-6000 kroner er hurtigt og nemt at få, og det er hurtigt betalt tilbage.

Kan man låne til uforudsete udgifter og regninger?

Ja, det kan du. Faktisk er det nok det, der mest tages nemme lån til: Pludselig strejker vaskemaskinen, en tandlægeregning, en mekanikerregning eller andet, der kommer som et lyn fra en klar himmel.

Hvem kan man låne nemt hos?

Langt de fleste danske lånefirmaer og lånebanker på nettet har gjort et stort stykke arbejde for at gøre det nemt at låne penge. Det er blandt mange andre firmaer som LånLet, L'Easy, Santander, Anna Finans og mange, mange flere. Til forskel fra den langsommelige og besværlige proces i almindelige banker går det nemt og lynhurtigt online. Nogle giver svar omgående (helt bogstaveligt), nogle giver svar i løbet af få minutter - og nogle ganske få tager en dag om at bevilge dig et nemt lån.

Hvad med et kreditkort?

Et kreditkort er en overset mulighed, som mange flere nemt kunne benytte sig. For eksempel et VISA fra Bank Norwegian. Det har den fordel, at hvis du betaler det skyldige beløb på den normale betalingsdag, er det 100% gratis! Ingen renter eller gebyrer overhovedet. Du kan ansøge gratis om et VISA fra Bank Norwegian herover, og så har du altid en stødpude, hvis du mangler penge.

Der er mange slags lån

Der er et hav af forskellige lånetyper i Danmark, og det er ikke alle, der hører til i kategorien "Nemme lån". For eksempel annuitetslån, kreditforeningslån og obligationslån. Det er mere tunge sager, der reelt ikke findes online. Men ofte kan de nemme lån online faktisk erstatte de mere komplicerede lån!

For eksempel er det muligt at tage et nemt lån på nettet til en andelsbolig, til udbetaling eller til en bil.

Nem låneberegner

Det er altid og uden undtagelse en god ide at beregne præcist, hvad et lån koster. Og ikke mindst med de mange nemme lån er det vigtigt - for jo nemmere det er at få et lån, jo mere fristende er det at sætte sig i afdrag, renter og andet, man reelt ikke har råd til. Den bedste låneberegner er faktisk den, du finder hos hver eneste af de långivere, vi viser dig her på siden!

Du klikker blot på "Ansøg gratis" om et nemt lån - og så kan du hos lånefirmaet beregne på kroner og ører, hvad det koster at få et nemt lån.

Hej! 2 geniale tilbud:

Eller: