9 ud af 10 får ja til et lån - Ansøg alle lån GRATIS!

Lån penge uden sikkerhed:

Her er det muligt med kviklån uden NemID! Hos vores online låneudbydere findes muligheden for både kviklån og lån uden sikkerhed og dokumentation. Nye lån uden sikkerhed opdateret: mandag, 28. maj 2018

Fantastisk at kunne låne penge, selv om man hverken ejer bil eller bolig. Og når det er uden sikkerhed, er det jo faktisk billige lån!

Troels S.

Når man nu ikke kan stille sikkerhed for lånet, så er det super skønt, at det ikke er et krav. TAK!

Lizz Siversen

Ansøgninger om lån uden sikkerhed i dag:

0

Så mange fik JA til et lån uden sikkerhed i dag:

0

  • Find dit lån

    Vælg det lån herover, der passer dig bedst

  • Ansøg om lån

    Udfyld ansøgningen, indsend den og vent få minutter

  • Få penge udbetalt

    Modtag pengene på din konto. Så nemt er det!

Hvad er lån uden sikkerhed / Dokumentation / NemID

Når du låner penge uden sikkerhed, stiller du ikke pant i din ejendom - og du kan låne helt op til 400.000 kroner uden dokumentation, lønseddel og uden at stille sikkerhed her hos os!

Lån uden sikkerhed

Vælger du eksempelvis et kviklån uden sikkerhed kan du have pengene på din konto lige så hurtigt, som et hvilket som helst andet online lån. Et online lån uden sikkerhed betyder egentlig bare et forbrugslån, som du tager via en online låneudbyder.

Der er i princippet aldrig sikkerhed for et forbrugslån, andet end din kreditværdighed, men et online lån uden sikkerhed kræver altid en hurtigere tilbagebetaling som erstatning for den manglende sikkerhed.

Låneudbyderen vil med andre ord ikke have ’pengene ude at svømme’ for lang tid, når der ingen sikkerhed er for lånet. Modsat i din lokale bank eller kreditinstitut, er der ved online lån ikke en personlig kontakt, hvor du møder op og sidder ansigt til ansigt med låneudbyderen og taler om dit lån – det betyder, at en online låneudbyder skal sikre sig på andre måder, og dette sker i moderne tider ganske enkelt med forskellige personidentifikationer som NemID og CPR-nr.

Fordi en online låneudbyder har brug for at sikre sig, at du er den, du udgiver dig for at være, behøver det ikke betyde, at låneprocessen tager længere tid eller er mere besværlig. Online lån med eller uden sikkerhed er fuldstændig lige så nemt og hurtigt som alle andre online lån.

Finansiering og lån uden dokumentation

Noget af det, der kan være tidskrævende i forbindelse med en låneproces er de forskellige former for dokumentation, der er nødvendige. Kopi af det ene og det andet og det tredje, som du måske først skal til at grave frem fra gemmerne, inden du er klar til at ansøge lånet.

Online har du mulighed for at ansøge om lån af penge uden kreditvurdering og endda uden at vise lønseddel – ja, det lyder utroligt, men det er sandt. Så når du læser: Lån penge hurtigt uden sikkerhed, så er det faktisk et hurtigt online lån uden alt bøvlet med dokumentationen!

Processen er enkel – find det lån du ønsker, tjek om du opfylder kravene, ansøg via NemID og er du kvalificeret, har du pengene på din konto samme dag. Også når du låner uden sikkerhed og uden kreditvurdering.

Kredit uden NemID

Der er også mulighed for at låne penge online uden NemID. Hurtig lån uden sikkerhed kan klares online uden, at du sidder klar med dit NemID. Rent praktisk betyder det bare, at du skal printe låneaftalen ud, underskrive den og scanne den retur til låneudbyderen.

NemID fungerer normalt som din ’underskrift’, uden NemID er låneudbyderen nødt til at sikre sig din identitet med en underskrift. Et online lån uden dokumentation og uden NemID er ikke et mindre sikkert lån. Det er et lån som alle andre lån, og processen går lige så hurtigt, hvis du har mulighed for at printe, underskrive og scanne retur med det samme.

Lån med NemID

Når du i stedet ansøger et hurtig lån med NemID slipper du for selv at gøre andet end at indtaste din kode, så ordner lånesystemet hos låneudbyderen resten. Et lån uden NemID kræver ikke mere dokumentation eller nødvendigvis mere tid, men hvor du ved mange kviklån kan have pengene i hånden på 15 minutter, vil en låneproces uden NemID måske forlænge ventetiden en smule.

Du kan dog stadig i de fleste tilfælde have pengene på din konto samme dag. Tøv ikke med at låne penge, fordi du måske går og venter på et nyt nøglekort til dit NemID eller fordi din Nemkonto måske er i gang med at blive flyttet fra én bank til en anden – et online lån med eller uden NemID er og vil altid være langt hurtigere og nemmere end et traditionelt lån i et pengeinstitut. Det er det, online låneudbydere lever af – så vær sikker på det!

Lån penge uden krav

Bortset fra det helt åbenlyse krav om, at du skal være dansk statsborger og juridisk set voksen – altså minimum 18 år – kan du også hos mange låneudbydere låne penge helt uden krav. Ved et online lån med NemID giver du automatisk låneudbyderen adgang til alle de nødvendige oplysninger, så låneudbyderen hurtigt kan afgøre, om du kan låne eller ej.

De fleste banker og andre udbydere af lån vil kræve, at du har fast job og en minimum størrelse indtægt hver måned. Online findes der hurtige lån, som ikke har alle de formelle krav.

Måske har du netop brug for et hurtigt lån, mens du søger nyt job eller som studerende, når et godt tilbud om en billig sommerferie banker på døren. Lige netop i perioderne uden den faste eller høje indtægt har de fleste det største behov for en økonomisk håndsrækning – og det har online låneudbydere indset for længe siden. Hvad du i øvrigt vælger at bruge lånet til, er der heller ingen krav om, det er hele konceptet ved online lån: Ingen spørgsmål, ingen unødige krav, ingen tidsspilde.

RKI lån

Men så er der jo alle låns største fjende: RKI – eller Ribers Kredit Information. Blandt nogle kendt blot som Ribers. De fleste ved, at det ikke er muligt at optage et lån, når man står registreret i RKI. Som RKI-registreret opfattes man ofte automatisk som dårlig betaler, men også her er online låneudbydere lidt mere nuancerede i opfattelsen.

At stå registreret i RKI behøver ikke nødvendigvis være selvforskyldt – i mange situationer kan en samlever eller en tidligere fællesøkonomi være skyld i registreringen.

I andre tilfælde kan registreringen være foretaget for længe siden, måske i ens ungdom, hvor man endnu ikke havde lært at håndtere en fornuftig økonomi. Det kan være længe siden, og man kan de senere år have lært at være en god betaler igen. Hos flere online låneudbydere er det muligt, at få et decideret RKI lån – som er et lån, ligesom alle andre lån, men hvor kravene og vilkårene er tilpasset en eventuel registrering i RKI. Så hold dig ikke tilbage blot fordi du står i RKI, der er lånemuligheder for alle!

Hej! 2 sikre lån i dag: