Skip to content
Døgnåbent! Ansøg lån lørdag, 16/10!

Lån penge uden sikkerhed

Sammenligning af nye lån uden dokumentation i dag: lørdag, 16/10

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille pant / sikkerhed for dit lån.

Kan alle låne penge uden krav om sikkerhed?

Ja! Hvis du ikke er registreret i RKI, kan du få et lån uden sikkerhed her i dag!

Hvor hurtigt får jeg penge?

De fleste lån her på denne side udbetales på mellem 15 minutter og 2 timer – døgnet rundt. Har du virkelig travlt, kan du få mere information om hurtige lån her.

Hvad med de nye kassekreditter - stilles krav om sikkerhed?

Nej, de meget populære kassekreditter eller kassekreditlån stiller heller ikke krav om sikkerhed, og de udbetales omgående.

Hvad er bedst - kassekredit eller lån?

Det afhænger af dit behov! Både lån og kassekreditter er uden krav om sikkerhed. En kassekredit er en løbende kredit, du kan trække på, men et lån udbetales på én gang. Har du ofte brug for ekstra penge, kan en kredit være den bedste løsning. Se mere om kassekredit her.

Nemt at låne uden sikkerhed Min bank krævede sikkerhed i min bil, men det sagde jeg nej til. Jeg tog i stedet et lån hos Bank Norwegian uden sikkerhed via jer. Tak for en nem og overskuelig måde at præsentere de mange muligheder at låne uden at stille sikkerhed.

Lisbeth D. 12/09/19

Det var nemt! Tak for en fremragende hjælp til at overskue de mange lån uden sikkerhed. Det er jo et noget større udvalg af lån end det, bankerne kan præstere. I giver god information og overskuelighed. Jeg fik i øvrigt mit lån på lige godt én time inkl. udbetaling!

Thomas Balsøe 22/07/19

Det virker! Bankerne kan rende mig et vist sted! De har aldrig åbent, når jeg har fri, og så er de for besværlige! High-Five til jer for at finde og samle alle de gode kviklån. Det rykker!

Jan Gottlieb 26/04/19

Penge med det samme Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her

Henrik Jansson 26/03/19

 • Find dit lån

  Vælg det lån herover, der passer dig bedst

 • Ansøg om lån

  Udfyld ansøgningen, indsend den og vent få minutter

 • Få penge udbetalt

  Modtag pengene på din konto. Så nemt er det!

Hvad betyder det at stille sikkerhed for et lån?

Mange er i tvivl om, hvad det egentlig betyder, hvis et lån kræver sikkerhed. Klik her og lær mere om, hvad det betyder

Sikkerhed for lån

Især banker og kreditforeninger ynder at stille krav om sikkerhed, før de vil låne penge ud. Det betyder, at du som låntager reelt stiller noget, du ejer, i sikkerhed for lånet. Det kan være dit hus, din ejerlejlighed, bil eller pantebreve for eksempel. Hvis du af den ene eller anden årsag ikke kan overholde dit lån - altså ikke kan betale afdragene - tager banken det, du har stillet som sikkerhed. Det betyder, at du mister din bil, dit hus, din ejerlighed eller pantebrev. Fordelen ved at låne med sikkerhed i fast ejendom er, at du som regel kan få en lavere rente, fordi långivers risiko er næsten nul - de har jo din ejendom hvis du ikke betaler. Ulempen er til gengæld, at du mister det, du har stillet i pant (sikkerhed).

INGEN lån her på siden stiller nogen form for krav om sikkerhed!

Hurtig kviklån uden sikkerhed

lån penge uden sikkerhedVælger du eksempelvis et hurtigt kviklån uden sikkerhed ( det samme som lån penge uden sikkerhed ), kan du have pengene på din konto lige så hurtigt, som et hvilket som helst andet online minilån eller SMS lån - altså på få minutter! Online kredit uden sikkerhed betyder egentlig bare et forbrugslån, som du tager via en online låneudbyder. I banken kan du ikke få risikovillig kapital, men det kan du altså sagtens på nettet, læs mere:

Der er i princippet aldrig sikkerhed for et forbrugslån, andet end din kreditværdighed, men et hurtig lån uden sikkerhed kræver altid en smule hurtigere tilbagebetaling som erstatning for den manglende sikkerhed.

Lån penge uden sikkerhed og uden indtægt i dag!

Låneudbyderen vil med andre ord ikke have ’pengene ude at svømme’ for lang tid, når der ingen sikkerhed er for lånet. Kredit med sikkerhed i fast ejendom kan godt have en løbetid på 30 år, hvorimod hurtig kredit uden sikkerhed har en løbetid på max 8 år.

Modsat i din lokale bank eller kreditinstitut, er der ved online lån ikke en personlig kontakt, hvor du møder op og sidder ansigt til ansigt med låneudbyderen og taler om dit lån. Det betyder, at en online låneudbyder skal sikre sig på andre måder, og dette sker i moderne tider ganske enkelt med forskellige personidentifikationer som NemID og CPR-nr.

Optag minilån, forbrugslån eller kviklån uden sikkerhed nu og få pengene med det samme!

Fordi en online låneudbyder har brug for at sikre sig, at du er den, du udgiver dig for at være, behøver det ikke betyde, at låneprocessen tager længere tid eller er mere besværlig.

Hurtig privatlån med eller uden sikkerhed er fuldstændig lige så nemt og hurtigt som alle andre online minilån - du kan altså være sikker på, at svaret på din låneansøgning kommer i løbet af 30 sekunder. Se mere om at låne penge nu og her.

Billige lån uden sikkerhed

Vores mission er at vise billige lån uden sikkerhed, som næsten alle har mulighed for at optage. Vi taler altså her om alt lige fra kviklån, forbrugslån, quicklån, minilån og hurtige privatlån uden sikkerhed, som deres betingelser taget i betragtning er ganske billige kreditter.

Måske er renten lavere i banken, men de vil til gengæld heller ikke låne dig en krone, hvis du ikke kan eller vil stille sikkerhed. Derfor er det fair at sige, at hurtig kredit uden sikkerhed, faktisk også er billig kredit uden sikkerhed.

Nå ja, fik vi sagt, at nogle af lånene sågar er gratis uden renter og gebyr? Simbo.dk og Ferratum.dk tilbyder rentefri lån i 30 - 60 dage. De billigste lån uden sikkerhed er vel definitivt de gratis, eller hvad mener du?

Lån uden dokumentation & NemID?

Online har du mulighed for at ansøge om online lån uden megen dokumentation og endda uden at vise lønseddel – ja, det lyder utroligt, men det er sandt.

Lån uden kreditvurdering? Nej - alle långivere foretager en eller anden form for vurdering, som kan spænde fra at bede om dine egne oplysninger om indtægter til at tjekke op mod Skat. Det er jo kun fair, at de gør det.

Processen er enkel – find det lån du ønsker, tjek om du opfylder kravene, ansøg via NemID og er du kvalificeret, har du pengene på din konto samme dag. Også når du låner uden sikkerhed og optager kviklån uden kreditvurdering.

Lån penge uden sikkerhed ansøgning på 1-2 minutter

Noget af det, der kan være tidskrævende i forbindelse med en låneproces, er de forskellige former for dokumentation, der er nødvendige. Kopi af det ene og det andet og det tredje, som du måske først skal til at grave frem fra gemmerne, inden du er klar til at ansøge lånet.

Fysiske banker

De fysiske banker kræver alle, at du lægger et budget, hvilket faktisk kan være en ganske tidskrævende proces. Et budget skal indeholde alle indtægter og udgifter for hele året, så det kan sagtens tage flere timer at lægge det. Men heller ikke budgetlægning skal du tænke på, hvis du låner penge uden dokumentation og sikkerhed på nettet.

Der er altså en god grund til, at det hedder hurtig lån uden fast indtægt; for du behøver ikke at have en indkomst eller et job. Er du på kontanthjælp eller på dagpenge, kan du stadig låne penge online nu. Vi kalder derfor for lån uden krav, fordi du kan låne penge uden krav af nævneværdig karakter.

Det eneste, du skal gøre, er:

 • Udfyld navn og adresse
 • Skriv ønskede lånebeløb og løbetid
 • Underskriv med NemID

Du har nu ansøgt om et hurtig lån uden sikkerhed og dokumentation! Lån penge uden ansøgning er vel ikke helt forkert at kalde det, når man ikke skal udfylde flere oplysninger? I det mindste er ansøgningen nem, simpel og lynhurtig.

Lån med NemID

Når du i stedet ansøger et hurtig lån med NemID slipper du for selv at gøre andet end at indtaste din kode, så ordner lånesystemet hos låneudbyderen resten. Et lån uden NemID kræver ikke mere dokumentation eller nødvendigvis mere tid, men hvor du ved mange kviklån kan have pengene i hånden på 15 minutter, vil en låneproces uden NemID måske forlænge ventetiden en smule.

Lån uden lønseddel ved hjælp af NemID

Du kan dog stadig i de fleste tilfælde have pengene på din konto samme dag. Tøv ikke med at låne penge, fordi du måske går og venter på et nyt nøglekort til dit NemID eller fordi din Nemkonto måske er i gang med at blive flyttet fra én bank til en anden – et online lån med eller uden NemID er og vil altid være langt hurtigere og nemmere end et traditionelt lån i et pengeinstitut. Det er det, online låneudbydere lever af – så vær sikker på det!

Kredit uden NemID

Der er også mulighed for at låne penge online uden NemID. Hurtig lån uden sikkerhed kan klares online uden, at du sidder klar med dit NemID. Rent praktisk betyder det bare, at du skal printe låneaftalen ud, underskrive den og scanne den retur til låneudbyderen.

NemID fungerer normalt som din ’underskrift’, uden NemID er låneudbyderen nødt til at sikre sig din identitet med en underskrift. Et online privatlån uden dokumentation og uden NemID er ikke et mindre sikkert privatlån. Det er et minilån som alle andre lån, og processen går lige så hurtigt, hvis du har mulighed for at printe, underskrive og scanne retur med det samme.

Lån penge uden krav

Bortset fra det helt åbenlyse krav om, at du skal være dansk statsborger og juridisk set voksen – altså minimum 18 år – kan du også hos mange låneudbydere låne penge helt uden særlige krav. Ved et online lån med NemID giver du automatisk låneudbyderen adgang til alle de nødvendige oplysninger, så låneudbyderen hurtigt kan afgøre, om du kan låne eller ej.

De fleste banker og andre udbydere af finansiering vil kræve, at du har fast job og en minimum størrelse indtægt hver måned. Online findes der hurtige kreditter, som ikke har alle de formelle krav.

Se listen over udbydere hvor du kan låne penge uden krav

Måske har du netop brug for et hurtigt lån, mens du søger nyt job eller som studerende, når et godt tilbud om en billig sommerferie banker på døren. Lige netop i perioderne uden den faste eller høje indtægt har de fleste det største behov for en økonomisk håndsrækning – og det har online låneudbydere indset for længe siden. Hvad du i øvrigt vælger at bruge lånet til, er der heller ingen krav om, det er hele konceptet ved online lån: Ingen spørgsmål, ingen unødige krav, ingen tidsspilde.

Kviklån uden sikkerhed & RKI

Men så er der jo alle låns største fjende: RKI – eller Ribers Kredit Information. Blandt nogle kendt blot som Ribers. De fleste ved, at det ikke er muligt at optage et lån uden sikkerhed eller med sikkerhed for den sags skyld, når man står registreret i RKI. Som RKI-registreret opfattes man ofte automatisk som dårlig betaler, men også her er online låneudbydere lidt mere nuancerede i opfattelsen.

At stå registreret i RKI behøver ikke nødvendigvis være selvforskyldt – i mange situationer kan en samlever eller en tidligere fællesøkonomi være skyld i registreringen.

Hurtigt lån uden sikkerhed er et tilbud til alle!

I andre tilfælde kan registreringen være foretaget for længe siden, måske i ens ungdom, hvor man endnu ikke havde lært at håndtere en fornuftig økonomi. Det kan være længe siden, og man kan de senere år have lært at være en god betaler igen.

Hos flere online låneudbydere er det muligt at få et decideret RKI lån – som er kredit, ligesom alle andre kreditter, men hvor kravene og vilkårene er tilpasset en eventuel registrering i RKI. Vi samarbejder dog ikke med udbydere af RKI lån, da renterne og gebyrerne er tårnhøje, og derfor kan vi ikke stå inde for dem. Altså kan du ikke finde lån her, du kan få trods RKI.

Hvad betyder minilån uden sikkerhed og dokumentation?

Det er kredit, som du ikke stiller pant eller sikkerhed for, og du behøver ikke at vise dokumentation for at låne. Låner du penge i banken, skal du stille sikkerhed for lånet. At stille sikkerhed for en kredit kan blandt andet være på følgende måder:

 • Pantsætning i form af håndpant (værdipapirer) eller underpant (fast ejendom, bil, løsøre osv.)
 • Kaution hvor en eller flere kautionister påtager sig at indfri lånet i tilfælde af misligholdelse
 • Bankgaranti hvor banken indestår for tilbagebetalingen
 • Forsikring som kan tegnes mod manglende betaling i tilfælde af låntagers dødsfald eller invaliditet.

Som du kan læse af ovenstående, så er det super nemt at få online kviklån uden nævneværdig dokumentation og finansiering uden omfattende kreditvurdering. Du skal heller ikke tænke på, om det er muligt med lån uden samtykke til SKAT og uden skatteoplysninger. Det er det, og alle uanset indkomst kan optage minilån uden sikkerhed.

Stort set alle, der kan opfylde de enkle krav, kan få forbrugslån uden langsommelig kreditvurdering, og pengene fra lånet kan bruges på lige det, du ønsker dig. Held og lykke!

Scroll To Top