9 ud af 10 får ja til et lån - Ansøg alle lån GRATIS!

Lån penge online nu og her på bare 2 minutter ✓

99% af alle ansøgere bliver godkendt med det samme!

Online lån opdateret tirsdag, 19. juni 2018

Der er mange forbrugslån på nettet - og under mange navne som for eksempel kviklån, SMS lån, mobillån etc. Ikke alle er lige billige - og det betaler sig i den grad at se sig for, når du vil låne penge online nu og her. Hos KVIKLÅN-INFO tilbyder vi dig kredit uden om din egen bank med nedenstående oversigt over de bedste online forbrugslån i Danmark med lav rente. Ansøg om et af nedenstående forbrugslån nu og modtag pengene på din konto inden for få minutter! Det er helt gratis at ansøge, og du kan sagtens ansøge hos flere på én gang.

 • Find dit lån

  Vælg det online lån herover, der passer dig bedst

 • Ansøg om lån

  Udfyld ansøgningen, indsend den og vent få minutter

 • Få penge udbetalt

  Modtag pengene på din konto. Så nemt er det!

Det er første gang, jeg låner penge online, men bestemt ikke den sidste! Jeg elsker, at der ikke bliver stillet nærgående spørgsmål.

Rita Larsen

Tak KVIKLÅN-INFO!

Det var helt utroligt nemt og hurtigt at optage mit online lån. Pengene blev udbetalt til min konto allerede dagen efter. Jeg er bare så glad og taknemmelig!

Tonny Pedersen

Så nemt!

Sammenlign online lån og spar penge hos KVIKLÅN-INFO

online lånVi anbefaler alle vores brugere følgende: Sammenlign online forbrugslån og spar penge nu, det er nemt og gratis! Der er altså ikke kun mange penge at spare ved at sammenligne priser på rejser, elektronik og abonnementer. Der er mindst lige så mange penge at spare ved at sammenligne online lån, herunder renter og gebyrer, bankerne imellem så du får en lav rente. Af en eller anden grund, er vi ikke så kritiske, når det gælder vores bankforretninger, selvom de fleste ville kunne spare tusindvis af kroner på at flytte bank.

Lån penge online nu og modtag dem på kontoen indenfor 1 time!

Mange bankkunder har måske en forvrænget ide om, at det er en stor og uoverskuelig opgave at flytte bank, men det er det langt fra. Har du sammenlignet online kredit og fundet ud af, at du kan spare penge ved at skifte bank, så er det blot at kontakte den nye bank. Banken vil herefter sørge for alt papirarbejdet, og du vil stort set slippe for selv at gøre noget, udover at spare penge i din nye bank. Se hele listen af billige online banker ovenover, som har yderst konkurrencedygtige renter og gebyrer. Måske er du en af de mange, som ligeledes vil kunne spare masser af penge årligt med en lavere rente?

Hurtig lån penge online

Takket være internettet har du en lang række muligheder for at optage et hurtig lån online. Inden vi kigger på de mange lånemuligheder, er det måske på sin plads at forklare begrebet “hurtig lån”, og hvorfor hver 4. dansker har prøvet at tage et sådant lån. Begrebet “hurtige lån” dækker over det at optage hurtig lån på nettet på en super nem og super hurtig måde. Selve låneansøgningen tager typisk ikke mere end 2 minutter, og derefter vil du normalt ikke skulle vente mere end 30 sekunder på at få svar. Lån penge hurtigt og nemt har ikke kun den åbenlyse fordel, at det er nemt og hurtigt, men ligeledes en lang række yderligere fordele. Lån penge hurtigt er for alle de personer, som ser en stor fordel ved nedenstående punkter.

Lån penge uden sikkerhed

Går du i en fysisk bank for at optage et banklån, vil de kræve pant og sikkerhed i alt lige fra din bolig til din scooter. Banken vil altså kræve, at der bliver lavet et lånedokument i form af et ejerpantebrev og et gældsbrev, så deres udlån er 100% sikret. Ejer du ikke noget, banken tage sikkerhed i, så er det bare ærgerligt, for så bliver du ikke godkendt. Lån uden dokumentation og sikkerhed er absolut en væsentlig faktor for, hvorfor knap hver 4. dansker har benyttet sig af disse lånealternativer. Det er meget unikt og ikke set tidligere, at man nu kan låne penge uden at stille sikkerhed. Hvad betyder at låne penge online uden sikkerhed? Jamen, det betyder kort og godt, at du ikke behøver at eje noget af værdi for at få lov til at tage online lånet. Ung som gammel, rig som fattig; alle kan låne penge uden sikkerhed på nettet.

Penge uden udbetaling

Der er IKKE behov for en udbetaling for at få lige hvad du ønsker dig; det kan du med et online forbrugslån. Vil du købe ny bil, båd, campingvogn eller scooter, behøver du ikke at tænke på selv at skulle finde de 20% til udbetalingen. Med et forbrugslån online får du ganske enkelt finansieret hele købet uden selv at skulle lægge udbetaling. Lån og spar begrebet går altså rigtig godt hånd i hanke med det faktum, at du sparer de 20% i udbetaling, hvis du tager et online hurtiglån uden udbetaling.

Kredit gratis og rentefrit i 30 dage

Lån penge gratis og rentefrit lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke, når vi snakker gratis lån online. Snup et hurtig lån uden renter og gebyr på eksempelvis 5.000 kr. og betal blot 5.000 kr. tilbage om 30 dage! Rentefrit og gratis kviklån er bestemt også en medvirkende årsag til, hvorfor vi ser en eksplosiv stigning i antallet af danskere, der tager hurtig lån. Hvor mange andre steder end på nettet, kan man også låne gratis og rentefrit første forbrugslån?

Simple krav til låntager

Udover ovenstående så er kravene bestemt også en væsentligt årsag til, at vi danskere elsker hurtiglån. Vi har listet de meget overkommelige og meget fair krav herunder:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du må ikke stå registreret i RKI Experian
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have fast indtægt

Hav følgende klar

Den online ansøgningsproces er super simpel og tager kun et par minutter, hvis du har følgende klar:

 • Dit NemID
 • Dit reg.- og kontonummer
 • Kopi af dit pas eller kørekort

Lån penge online med NemID

Lån penge let med NemID er det, der gør det online lån så super nemme og hurtige. Når du underskriver med NemID, får låneudbyderne alle de nødvendige oplysninger om dig elektronisk. Hurtige udlån med NemId er derfor altid at foretrække, hvis det skal gå stærkt. Har du ikke så travlt, kan du godt få kredit uden NemID. Udlån uden NemID kræver, at du sender alle dine papirer på mail eller per brev til låneudbyderne. Selv om du ikke har NemID, kan du altså stadig tage et billigt forbrugs online, men der går lidt længere tid, før du får svar og får dine penge.

Kredit nu og her

Få penge nu og her med hurtig udbetaling med det samme er vist ingen overdrivelse. Som vi allerede har været inde på, så tager selve låneprocessen ganske få minutter, men udbetalingen kan gå næsten lige så hurtigt. Oftest er det sådan, at hvis du låner penge med NemID inden kl. 18, så vil du modtage pengene på din konto inden for 15 minutter. Ellers vil pengene typisk stå på din konto hverdagen efter, så det er tæt på at være “lån penge nu og her”. Gik du i din bank og sagde; kredit med det samme med hurtig udbetaling, så ville du nok få en lang næse. Typisk vil der gå flere dage og endda uger, før du vil få svar fra din bank.

Online lån har mange navne

Online lån har i daglige tale rigtig mange forskellige navne, som langt hen ad vejen betyder det samme. Vi kigger nærmere på de forskellige navne for online lån, og beskriver hver enkelt af de populære lånetyper på nettet.

Kviklån

Begrebet, kviklån ( læs om den type lån her ) eller quick lån, er vel nok det absolut mest populære begreb, når vi snakker online forbrugslån. Både forbrugslån og kviklån er utrolig sigende for det, de står for, nemlig hurtige og kvikke udlån. Kviklån har siden finanskrisen opnået en voldsom popularitet, da bankkunder i de fysiske banker får afslag på stribe. I stedet for at tage et banklån, vælger mange tusinde bankkunder hvert år at optage kviklån på nettet, hvor langt de fleste bliver godkendt. Nogle mener, at kviklån er en dårlig ting, fordi de kan optages af unge mennesker ned til 18 år, og fordi kravene er utrolig lempelige. Kviklån 18 år kan næppe være et problem, da man i den alder er myndig, og de fleste i den alder er fornuftige unge mennesker.

Kviklån rentefrit og gratis

Kviklån er populære for et væld af grunde, men efter at netbankerne begyndte at tilbyde kviklån rentefrit og gratis, så gik det for alvor amok. Hvor mange gange er du ikke blevet mødt af noget, der var gratis, og så var det alligevel ikke helt gratis? Øverst på siden, viser vi dig de billigste kviklån og de bedste kviklån og ja, alle de gratis og rentefrie kviklån samlet ét sted. Du behøver ikke længere at bruge masser af tid på at søge nettet tyndt og sammenligne det ene kviklån efter det andet. Vi viser dig kort og godt de bedste og billigste kviklån, og så skal du blot beslutte dig for, hvilket kviklån du helst vil have. Husk at du kan få alle kviklån uden sikkerhed, så du behøver ikke at eje noget af værdi. Kviklån 5.000 eller mere eller mindre allerede i dag og få pengene udbetalt med det samme.

Forbrugslån online

Forbrugslån kender vi alle, og det er sikkert et af de ældste lånebegreber, når det gælder lån på nettet. Forbrugslån dækker over et netlån, som ganske enkelt skal bruges på forbrug. Tidligere skulle man i banken for at få et forbrugslån, men i dag finder du forbrugslån online på samme måde og på samme vilkår som øvrige netlån. Faktisk er lånet fuldstændigt det samme, hvad enten det hedder et forbrugslån, kviklån eller et SMS lån. Vi viser dig billige forbrugslån og ja, de bedste forbrugslån online i toppen af denne side. Alle billige forbrugslån uden sikkerhed er samlet på denne side, så du slipper for at lede videre for at sammenligne forbrugslån.

SMS lån, mikrolån, mobillån og minilån

SMS lån var faktisk den første form for mobillån i Danmark. Ansøgningsprocessen var dog en anelse mere kompliceret, end den vi kender i dag. Dengang skulle man sende en SMS med sine oplysninger, hvorefter der kom en SMS tilbage med instrukser. Kendetegnet for SMS lån er lånebeløbet, som typisk ikke er højere end 10.000 - 15.000 kr. Normalt vil et SMS lån ligge på omkring 5.000 kr., og fordelen ved dem er, at de er gratis. Gratis SMS lån fungerer på samme måde som gratis kviklån, hvilket skyldes, at det i bund og grund er det samme. Lån via SMS bliver ikke brugt mere, men der er mange, der bruger begrebet SMSlån, og derfor tager vi den med i beskrivelse. SMSlån kaldes ligeledes for:

 • Mikrolån
 • Mobillån
 • Minilån
 • Ekspres lån

Små lån er vel meget sigende for denne gruppe af lån, hvor lånebeløbet er få tusinde kroner.

Banklån online

Banklån online eller i fysisk bank er stort det samme, men det er kravene bestemt ikke. Online banklån har meget lempelige krav, som vi har beskrevet længere oppe i artiklen. Banklån i fysiske banker derimod, kræver sikkerhed i bolig eller bil samt et stort månedligt rådighedsbeløb. Der er endda ikke nødvendigvis særlig stor forskel mellem de to typer bankerne, hvilket naturligvis også er grunden til, at de fleste vælger online banklån. Der findes dog rigtig mange gode banker i Danmark, og nedenfor har vi listet en række af dem:

 • Ikano Bank
 • Lån og Spar Bank
 • Jyske Bank
 • Resurs Bank
 • Danske Bank
 • Express Bank
 • Nordea Bank
 • Sydbank

Kreditkort lån

Gratis kreditkort med kredit er faktisk gået hen og blevet et stort hit, siden de blev indført for nogle år siden. Kreditkort findes i mange forskellige typer, hvor de mest kendte er VISA og Mastercard. Kreditkort med kredit er især en god ide, hvis du tager det online. Bedste kreditkort som samtidig også er et gratis kreditkort med kredit, bliver udstedt af Banknorwegian, læs mere herunder.

Norwegian kreditkort gratis

Banknorwegian tilbyder gratis kreditkort med kredit, og Norwegians VISA kreditkort er faktisk et af de bedste. Norwegian har ingen årsafgift, og der er ingen gebyrer ved varekøb eller kontanthævninger. Derudover får du 45 dages gratis kredit, optjening af point samt gratis rejse- og afbestillingsforsikring.

Ved du, at du kan få et gratis kreditkort?

Klik på kreditkortet, bestil det - og du er i gang med et ægte Visa kredikort! Gratis VISA kreditkort

Kassekredit

Som en del af vores lånsammenligning, har du ligeledes mulighed for at ansøge om en kassekredit. En kassekredit er en slags kredit, hvor du kan betaler rente af det trukne beløb. Renten på en kassekredit ligger typisk på mellem 6-8%.

Låneeksempel og låneberegner

Det kan være svært at forholde sig til en masse tal og procenttegn, hvorimod det er meget nemmere med et låneeksempel lavet ud fra en låneberegner.

Låneeksempel 30.000 kr. Et lån på 30.000 kr. over 4 år med en variabel rente på mellem 9,95 - 18,95% vil have en månedlig ydelse på 770 - 910 kr. ÅOP vil ligge på 11,78 - 20,82%, og de samlede kreditomkostninger vil beløbe sig til 7.300 - 13.100 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 37.000 - 43.100 kr. Etableringsomkostningerne beløber sig til 800 kr. med et månedligt administrationsgebyr på 25 kr.

Bedste og billigste online lån

Bedste og billigste afhænger lidt af lånebeløbet og løbetiden. Man kan sige, at hvis du kun ønsker at låne omkring 10.000 kr., så vil de bedste lån naturligvis være gratis kredit på nettet. Du skal dog være opmærksom på, at gratis kredit skal være tilbagebetalt inden for 30 dage, men alligevel.

Bedste og billigste lån, hvis vi snakker større beløb hen over flere måneder eller endda flere år, vil typisk også være online lånene, da du ikke skal stille sikkerhed eller lægge en udbetaling. Som det fremgår af vores låneoversigt øverst på siden, så kan du se renten og ÅOP på hvert enkelt lånetype. En af grundene til, at vi har lavet denne side, er netop for at gøre det nemt og overskueligt for forbrugerne, at finde det bedste og billigste lån uden lede nettet tyndt.

Lån trods RKI

Du bør ikke engang tænke tanken at tage RKIlån, hvis du står registreret i RKI. Lån trods RKI bliver udbudt af lånefirmaer, som hverken har moral eller skrupler over at låne penge ud til skyhøje renter. Støder du på reklamer, hvor der står lån penge RKI ingen hindring, så klikker du bare lige så stille væk.

Hvorfor er RKI lån så farlige, tænker du nok? Jamen, det er de, fordi renterne og gebyrerne er skyhøje, fordi låneudbyderne godt ved, at der er større risiko for, at de ikke får deres udlån tilbage. Lån med RKI er derfor altid behæftet med ekstra høje renter og gebyrer, og især er gebyrerne tårnhøje, hvis ikke du betaler dine afdrag til tiden. Vi får tit stillet spørgsmålet, lån trods RKI hvor? Og vi siger hver gang, at det ved vi ikke, og du bør holde dig fra dem! Og det gælder naturligvis alle former for RKI lån herunder:

 • Hurtig lån trods RKI
 • SMS lån RKI
 • Billige lån RKI
 • Mobile lån trods RKI

Er du registreret i RKI, så sørg for at komme ud af det, og slå tanken om lån trods RKI ud af hovedet.

Låneoversigt

Her på siden samarbejder vi med en lang af række af Danmarks førende lånefirmaer, som du kan se af vores låneoversigt. Samtlige af nedenstående udbyder finder du i vores låneoversigt øverst på siden.

 • Santander
 • Banknorwegian
 • Ikano
 • DER
 • Lånlet
 • Leasy
 • Zaplo
 • Vivus
 • Santander
 • Lendon
 • Ferratum

Vi anbefaler, at du kun låner penge hos de anerkendte og troværdige udbydere af online udlån i Danmark. Der findes en del brodne kar, som du bør styre uden om, så du ikke ender i RKI eller Luksusfælden. Vil du være sikker i din sag, så vælg én af udbyderne fra vores låneoversigt, som alle er ærlige, professionelle og har et godt renommé.

Hyppigt stillede spørgsmål omkring lån og spar

Gennem årene har vi fået stillet en masse spørgsmål omkring kreditter og økonomi generelt. Nedenfor har vi listet de hyppigst stillede spørgsmål, som vi håber, at du kan få gavn af.

Hvor kan jeg låne penge?

Som udgangspunkt er der to steder, du kan låne penge; lån online eller lån i banken. Ja, du kan naturligvis også låne penge af familie og venner, men det kan bestemt ikke anbefales.

Hvor meget kan jeg låne?

På nettet kan du låne op til 400.000 kr., uden der bliver stillet nogen særlige krav. Hvor meget du kan låne i banken, er en helt anden sag, da de stiller væsentligt større krav. Lånebeløbet i banken afhænger helt og holdent af din situation. Med situation menes:

 • Om du selv lægger en udbetaling
 • Om du ejer noget af værdi, som banken kan få sikkerhed i
 • Om du er en god, middel eller dårlig bankkunde
 • Om du betaler dine regninger til tiden
 • Om dit rådighedsbeløb er stort eller lille

Hvad koster det at låne penge online?

Hvad det koster at låne, og hvad lån koster vil være meget individuelt fra forbrugslån til forbrugslån og fra person til person. Dog er der et par undtagelser, hvis vi taler online forbrugslån, hvor det er relativt nemt at svare på, hvad det koster at låne. Er du ny kunde, og ønsker du ikke låne mere end 15.000 kr.; ja, så er lånet gratis! Alle nye låntagere kan få gratis forbrugslån i 30 dage på nettet. Det vil med andre ord sige, at du kan låne gratis og rentefrit i 30 dage; Få 5.000 kr. og betal 5.000 kr. tilbage, så enkelt er det.

Hvilket online lån skal man vælge?

Hvilket online lån du skal vælge, vil normalt afhænge af, hvad pengene skal bruges til. Typisk findes der kredit til et givent større køb, som deles op i billån, boliglån, forbrugslån, SU lån osv. Sådan deler bankerne lånene op, men vælger du et online forbrugslån, er det meget mere lige til. Udbydere af online forbrugslån blander sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. Du kan låne op til 400.000 kr. og rejse dem alle sammen op, eller du kan bruge dem til at anlægge en ny have, det er helt op til dig.

Hvordan regner man renter på lån?

At udregne renter på lån kan være mere komplekst, end de fleste tror. For at udregne renterne skal du kigge på debitorrenten, også kaldet den effektive rente. Debitorrenten er lånets årlige rente inklusive renters rente. Debitorrenten kan variere, alt efter om der bliver tilskrevet renter månedligt eller halvårligt.

Én ting er dog at kigge på selve renten, men det i sig selv giver ikke et klart billede af, hvad lånet koster dig årligt. ÅOP derimod vil give dig et klart billede af omkostninger. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og i dette tal er alle renter og omkostninger inkluderet, så du nemt kan sammenligne, hvilket lån der er billigst.

Alle låneudbydere skal ifølge lovgivningen oplyse, hvad ÅOP er på deres respektive lånetyper. Det er ligeledes et krav, at låneudbyderne viser konkrete låneeksempler, så du kan se sort på hvidt, hvad de samlede låneomkostninger ender med at blive.

Hvor kan jeg låne penge online hurtigt?

Du kan låne penge hurtigt på nettet, hvilket normalt ikke tager mere end 2 minutter. Pengene bliver udbetalt med det samme, når du har godkendt lånet med dit NemID. Lån penge online er uden tvivl den hurtigste måde, da ansøgningsprocessen til et banklån kan tage flere dage.

Hvor er det billigst at låne penge online?

Det billigste sted at låne penge er uden tvivl på nettet, hvis lånebeløbet kun er nogle tusinde kroner. Det er faktisk så billigt, at det er gratis for alle nye kunder. Se vores oversigt over låneudbydere øverst på siden, hvor du nemt finder de gratis lån samt de billigste lån.

Omlægning af lån hvornår?

Hvornår du skal omlægge dit lån, kommer an på flere faktorer. En omlægning kan betale sig, hvis renten er faldet væsentligt, så din boligudgift bliver mindre efter omlægningen. Ligeledes kan omlægning betale sig, hvis kursen har ændret sig væsentligt, så en del af din restgæld kan blive skåret væk. Få din bank til at lave en gratis beregning på, om det kan betale sig at omlægge lånet, da der er flere udgifter forbundet hermed. Udgifter til omlægning kan blandt andet være:

 • Tinglysningsafgift til staten
 • Stiftelsesprovision
 • Garantiprovision
 • Tingbogsattest
 • Kurssikring
 • Kurtage
 • Lånesagsgebyr

Hvad betyder omlægning af lån?

Når du omlægger dit lån i din bolig, bliver det nye lån brugt til at indfri det gamle lån.

Hvad er afdragsfrie lån?

Afdragsfrie lån er hvor, du ikke betaler afdrag men kun renter. Vælger du et afdragsfrit lån, får du flere penge til rådighed hver måned, men omvendt nedbringer du heller ikke din gæld. Hvis du bruger de ekstra penge fornuftigt, du får til rådighed hver måned, kan et afdragsfrit sagtens være en fordel. Mange vælger afdragsfrie kredit, så de kan bruge de ekstra penge på at:

 • Afdrage på dyr gæld
 • Forbedre boligen
 • Spare ekstra op til pensionen
 • Købe ny bil
 • Holde ferie

Du kan vælge afdragsfrihed i en periode på op til 10 år.

Tænk dig om, inden du låner!

Danskere tager hver dag nye lån på nettet for mange millioner, hvilket er helt fint, hvis pengene bruges fornuftigt. Kontakt den udbyder, som har det bedste forbrugslån til netop dig og dine behov. Altid blot have in mente, at lånte penge skal tilbagebetales med eller uden renter og gebyrer. Ansøg om kredit online eller i banken og indfri dine drømme, men optag aldrig mere gæld, end du kan overskue at betale tilbage.

Som Lånbank.dk tidligere har kunnet berette, så er der rigtig mange penge at spare ved at bruge lidt tid på at undersøge markedet og benytte sig af lånesammenligning. Lånbank.dk er en stor online lånesammenligningstjeneste, hvor alle de store udbydere af online lån er samlet.

Budget

Den bedste måde at finde ud af, om du har råd til at betale afdragene på lånet, er ved at lægge et budget. Ved at lægge et budget kommer du til at kende dit rådighedsbeløb, som er det beløb, du har til overs, når alle faste udgifter er trukket fra dine indtægter. Læg et budget og hold dig til det, så kan det ikke gå galt! Til slut er der kun at sige; Lån penge online nemt og hurtigt her på KVIKLÅN-INFO, men husk altid at bruge din sunde fornuft, for lånet skal betales tilbage!

Alle udbydere af lån, herunder pengeinstitutter og realkreditinstitutter, bliver overvåget af Finanstilsynet, som sikrer, at de overholder denne finansielle lovgivning. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside.