Lån penge nu

Her finder du en gratis oversigt over lån, du kan få udbetalt i dag mandag, 17/6/19 – alle er uden krav om sikkerhed:

Lån penge nu online:

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her 🙂

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Claus

Det virker!

Jeg havde brug for at låne penge nu grundet et tilbud jeg bare ikke kunne sige nej til. Fandt et lån her hos jer på 2 minutter, fik ja og havde pengene dagen efter. Det var nemt og overskueligt så tak for det! Det er faktisk endnu hurtigere, end SMS lån var i gamle dage!

Morten Bergsoe

Det holdt det der med at låne penge nu. Fandt et godt lånetilbud her, ansøgte og fik svar på mindre end 5 minutter. Og penge på kontoen dagen efter. Kan altså godt anbefales!

- er blot nogle få af de glade kunder, der søgte, fandt og fik udbetalt et lån hurtigt via os!

Lån nu - før du beslutter dig:

Lån penge akut behov

Lån penge nuNår du står i en situation, hvor du har brug for et lån som for eksempel et kviklån eller kassekredit online, hvor du kan få penge udbetalt omgående eller i løbet af en time, skal du naturligvis se dig for. Nogle af disse hurtige lån har højere renter end andre, og der er jo ingen grund til at betale mere for at låne penge nu, end hvad der er højst nødvendigt.

Det behøver faktisk ikke være dyrt at låne penge nu og akut – her er et repræsentativt eksempel på et hurtigt kviklån fra Bank Norwegian:

Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 8,81% - 29,17%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 59.411 - 111.949. Samlede kreditomkostninger kr. 19.411 - 71.949.

Udbetaling af lån

Alle lån her på siden udbetales med det samme – mange af dem endda i weekenden og om natten! Det kræver naturligvis, at du har udfyldt ansøgningen grundigt og korrekt – men det er heldigvis nemt og tager kun et par minutter. Og ja, flere af lånene er så gratis og rentefri i 30- 60 dage!

Som hovedregel kan du regne med udbetaling af penge i løbet af mellem 20 og 60 minutter.

Hvor kan jeg låne penge nu og her?

Alle lån her på siden er i kategorien med hurtige lån. Blandt de mest populære lån og kreditter for tiden er Ferratum, Paymark, L’Easy Minilån og Turbolån. De er alle kendte for at være seriøse og lovlige kviklån, der udbetaler lynhurtigt og har en god efterfølgende kundeservice.

Hvordan får jeg et lån udbetalt?

Udbetalingen sker direkte til den konto, du har oplyst, og det betyder, at du har pengene til rådighed med det samme via for eksempel dit Dankort. Du kan også hæve kontanter fra dit lån i en pengeautomat selvfølgelig – eller overføre fra din konto til en anden. Pengene er dine.

Hvordan afdrager jeg?

Afdrag på dit lån eller kassekredit sker typisk via automatisk træk med for eksempel BetalingsService.

Som hovedregel skal du begynde at afdrage dit lån cirka 30 dage efter, du har modtaget pengene.

En undtagelse herfra er L’Easy Minilån, der tilbyder dig op til 60 dage afdragsfrit!

Andre lån som for eksempel D:E:R lån tilbyder også en forsikring, så du er dækket ind med dine afdrag, hvis du skulle blive arbejdsløs. En rar sikkerhed at have!

Hvor gammel skal jeg være for at låne nu?  

Nogle lån kræver kun, at du er fyldt 18 – og andre kræver at du er 19 eller 21 år gammel. Det kan du nemt tjekke i listen med muligheder for lån nu og her øverst på siden.

For eksempel kan du låne penge nu hos Santander Bank, når du er fyldt 18 år. Og hos Kronelån skal du være fyldt 19 år.

Kan jeg låne penge nu på kontanthjælp eller understøttelse?

Ja, det kan du faktisk! Så længe du ikke står i RKI, betyder det ikke noget, om du har indtægt eller lønseddel.

Er der risiko ved at låne penge i en fart?

Overhovedet ikke. Alle lån her på siden er lovlige og seriøse kviklån og kassekreditter, der udbydes af hæderlige banker og lånefirmaer. Du skal naturligvis sikre dig, at du kan betale afdrag på lånet til tiden.

En god ide i den forbindelse er at lægge et budget. Har du brug for hjælp til det, kan du helt gratis downloade et budgetskema i Excel her.

Så er der kun at ønske dig god fornøjelse med at låne penge nu og her!

Andre gode steder for hurtige og akutte lån og kreditter er for eksempel: