Lån penge nu - udbetaling straks

Brug for penge nu i dag? Her er lån og kassekredit med omgående udbetaling i dag: mandag, 21/10/19

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Lån penge nu og hurtigt online:

Klar anbefaling Jeg er ikke flov over at fortælle, at jeg af og til snupper et kviklån. Og når jeg gør det, bruger jeg altid kviklaan-info.dk til at finde det bedste tilbud. Det virker som om de bare er bedre til at vise de gode gratis lån, og hvem vil ikke gerne låne gratis, når det er muligt? Fem store stjerner fra mig

Anja B Larsen 24/06/19

Lynhurtigt og nemt Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Lise Andersen 19/05/19

Lån penge nu - det passer! Der er mange reklamer for hurtige kviklån så det er svært at finde ud af hvad der passer. Jeg prøvede her og det gik dælme hurtig! Jeg ansøgte kl 10 om formiddagen og havde pengene på kontoen (12.000 kr) inden middag. Tak for hjælpen, drenge!

Buller 11/07/19

- er blot nogle få af de glade kunder, der søgte, fandt og fik udbetalt et lån hurtigt via os!

Lån penge nu – få dem med det samme

En af de fordele, der er ved de moderne online lån er hurtigheden hvormed du kan ansøge om et lån eller en kredit, få svar og – ikke mindst – få penge nu og her. Når du vil låne penge nu og her, kan du med de kviklån og kassekreditter, vi har vist dig herover, helt bogstaveligt få penge på under én time, fra du har indsendt din ansøgning.

Som med alle andre typer af lån skal du selvfølgelig se på alle betingelser – og især på det, der kaldes for ÅOP (Årlig omkostning i procent). På trods af, at de hurtige lån ofte har et dårligt ry, er det faktisk overraskende billigt hos mange af udlånerne. Her er for eksempel et låneeksempel fra Bank Norwegian, som du også kan søge om herover:

 • Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%Lån penge nu
 • Samlet kreditbeløb 40.000. ÅOP 8,81% - 29,17%
 • Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder
 • Maks. ÅOP 46,36%.
 • Samlet beløb, der skal betales tilbage, er kr. 59.411 - 111.949.
 • Samlede kreditomkostninger kr. 19.411 - 71.949.

Få penge med det samme uden ventetid

Måske har du hørt om den såkaldte 48 timers regel for kviklån? Den handler om, at du skal vente 48 timer, fra du har fået godkendt dit lån, til du kan få det udbetalt. Dette er lovgivning, der er indført for at sikre, at du ikke tager et lån af penge i en fart uden omtanke.

Men flertallet af de hurtigt udbetalte lån herover er faktisk kassekredit, og det betyder, at du har penge på en times tid! Der er nemlig ingen ventetid på disse typer af lån, og faktisk er de også mere fleksible, for du trækker kun på din kredit i det omfang, du har brug for det.

Lån penge akut

Når du er i markedet for at finde et lån her og nu, skyldes det ofte, at du har akut brug for penge. Og med de åbningstider og ekspeditionstider, de almindelige banker har, er det oplagt at søge lån nu på nettet. Altså et online lån.

Flertallet af långiverne her på siden har i øvrigt også åbent i weekenden, og flere udbetaler også om natten. Det giver dig den fleksibilitet, du har behov for.

Lån penge online – hurtigt

Verden har ændret sig, og hvor det for ganske få år siden var meget dyrt at tage et online lån i en fart, er der nu mindre forskel på de renter og omkostninger, du betaler for et hurtigt lån online og det, du betaler i en normal bank. Efterspørgslen er stor – det øger konkurrencen og det er, hvad du som søgende efter et lån hurtigt kan drage fordel af.

Enkelte af disse meget hurtige lån tilbyder endda 30 dages kredit ganske gratis til førstegangs-lånere. Det er for eksempel Ferratum, Simbo og Lendon.

En anden og meget kendt udbyder af lån nu og her er L’easy, og her har du for eksempel mulighed for at låne afdragsfrit i op til 60 dage!

Lån penge nu med straks udbetaling

Det kan gå hurtigt med at få dit lån udbetalt, fordi pengene kommer ind på din NemKonto. Vi har set eksempler på, at der er gået helt ned til 18 minutter, fra en låneaftale er godkendt, til pengene er udbetalt på kundens konto. Så er det vist fair at sige, at der er tale om lån nu og her?

Sådan får du et hurtigt lån og penge nu

Vælg en eller flere af lånefirmaerne her på siden, udfyld låneansøgningen så præcist og korrekt, du kan. Det er ikke så mange oplysninger, der bedes om.

Via moderne teknologi tjekkes din ansøgning omgående, og når du er godkendt (i løbet af 1 til 5 minutter), får du en e-mail med din låneaftale.

Den godkender du – og så får du dit lån udbetalt hurtigt og i løbet af en time.

Sikkerhed?

Ingen lån her på siden stiller nogen form for krav om sikkerhed / pant i noget, du ejer. De er alle den type af lån og kassekreditter, der betegnes i hverdagen som ”Lån uden sikkerhed”.

Eneste undtagelse er, hvis du er registreret i RKI / Experian. Er du det, kan du kun låne penge nu ved at have en kautionist (en person, der garanterer for din betaling af drag). Denne type af lån kaldes ofte for ”lån trods RKI” – se mere ved at klikke på linket.

Er du ikke i RKI, kan du frit vælge et hvilket som helst lån, kviklån og kassekredit i listen herover – de er alle af typen ”lån penge nu og få dem med det samme”.

 • Kan jeg låne penge hurtig på kontanthjælp eller understøttelse?
  Ja, det kan du faktisk! Så længe du ikke står i RKI, betyder det ikke noget, om du har indtægt eller lønseddel.
 • Hvor gammel skal jeg være for at låne penge nu?
  Nogle lån har en aldersgrænse på 18 år, andre siger 20, 21 eller 22 år. Det står i listen ved hvert enkelt lån.
 • Kan jeg få penge udbetalt samme dag?
  Ja, det kan du! Her får du lån med straks udbetaling på cirka 30 minutter døgnet rundt.
 • Kan jeg låne penge nu uden samtykke fra Skat?
  Det kan du! Vi beder ikke Skat om noget for at låne dig penge.
 • Kan jeg få et lån nu - også i weekenden?
  Vi tilbyder lån, kviklån og kassekredit hele ugen og døgnet rundt.