Lån penge nu

Få  et hurtigt lån online i dag mandag, 25/3/19 med gennemsnitlig udbetaling på:

0 minutter

Lån penge med udbetaling i dag?

 1. Vælg et eller flere lån i listen herover - og ansøg det, du vil
 2. Accepter det bedste lånetilbud, du får i din e-mail
 3. Afhængigt af lånudbyder får du penge i løbet af minutter eller få timer
 4. For eksempel udbetaler Vivus på få minutter døgnet rundt - og i weekenden

Bemærk, at flere tilbyder første lån gratis. Andre tilbyder, at du kan vente op til 60 dage, før du begynder at betale tilbage - for eksempel L'Easy Minilån.

Hurtige lån

Du kan - afhængigt af det lån, du vælger - i virkeligheden have penge udbetalt mindre end én time efter, du begyndte at udfylde din låneansøgning! Det er det, vi kalder at låne penge nu og her og lån penge og få dem med det samme!

Beregn dit eget lån her med vores låneberegner

Beløb du vil låne Rente i % Løbetid i måneder
Månedlig betaling I alt betaling i løbetiden Renter i alt

Lån penge nu online:

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her 🙂

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Claus

Det virker!

Jeg havde brug for at låne penge nu grundet et tilbud jeg bare ikke kunne sige nej til. Fandt et lån her hos jer på 2 minutter, fik ja og havde pengene dagen efter. Det var nemt og overskueligt så tak for det! Det er faktisk endnu hurtigere, end SMS lån var i gamle dage!

Morten Bergsoe

Det holdt det der med at låne penge nu. Fandt et godt lånetilbud her, ansøgte og fik svar på mindre end 5 minutter. Og penge på kontoen dagen efter. Kan altså godt anbefales!

- er blot nogle få af de glade kunder, der søgte, fandt og fik udbetalt et lån hurtigt via os!

Hvor mange søger og får ja til lån nu i dag?

Antal ansøgninger om lån nu og kviklån i dag:

0

Så mange fik JA til et lån i dag:

0

Lån nu - før du beslutter dig:

Lån penge nu hurtig udbetaling

lån penge nu med det sammeI nedenstående guide gennemgår vi alle aspekter af det at låne penge hurtig online med hurtig udbetaling med det samme. At låne penge online har aldrig været mere populært, end det er nu, og det er der mange indlysende årsager til. Lån penge og få dem med samme har vi danskere ikke været vant til, da det hovedsageligt var bankerne, der stod bag udlån.

Nu om dage er det heldigvis ikke længere bankerne, der dominerer markedet for pengelån. Alle ved jo, at sagsbehandlingstiden er langt fra hurtig, da der kan gå alt fra dage til uger. Vil du låne penge hurtigt, så er det altså ikke i banken men på nettet, du skal optage dit lån.

Lån penge online i ovenstående oversigt og sammenligning

Lån hurtigt penge er ingen overdrivelse, når vi snakker kredit online. Som vi kommer nærmere ind på senere i låneguiden, så er vi nede at snakke sekunder og minutter. Inden for minutter vil lånet altså blive udbetalt til din konto; Og ja, så hurtigt går det!

Lån hurtige penge er til dig, der skal låne penge nu og her. Man er jo ikke altid herre over, hvad der sker her i livet, og vi kan alle få brug for at låne penge hurtigt og nemt. Har du hverken tid eller lyst til at vente på den langsommelige ansøgningsproces i banken, så kan du altid låne penge let på nettet.

Alle kan låne penge online

Online långiver skelner ikke mellem "gode og dårlige" bankkunder. For dem er alle kunder lige, og derfor tilbydes de samme lånevilkår til alle kunder. Det vil altså sige, at vælger du at låne penge online, så kan du være sikker på, at du ikke skal betale højere renter end "naboen". Alle betaler den samme rente ved online kredit, og det er uanset alder og status.

Der er få krav, der gør sige gældende, hvis du ønsker at optage et online lån. Kravene er som følgende:

Du er næsten så godt som sikret et hurtigt lån, hvis du kan opfylde ovenstående krav. Af samme grund og mange andre, som vi kommer ind på herunder, er det blevet utroligt populært at låne penge hurtigt på nettet. Som vi siger: "Lån penge nu, for alle kan blive godkendt", og det er faktisk sådan, det forholder sig!

Mange ønsker at låne penge nu

Stort set alle, der søger efter kredit på nettet, har et ønske om, at det skal gå hurtigt med at få pengene udbetalt. Derfor betyder det meget, at lånefirmaerne er hurtige til at behandle ansøgningen om et lån i dag. Og ikke mindst: At det er lån med udbetaling med det samme!

Bedste oversigt over hurtig kredit i Danmark

Langt de fleste långivere lever op til disse krav. Mange har en behandlingstid på ca. 1 time, fra du har ansøgt om et lån online, til pengene bliver udbetalt til dig. Lån penge i dag betyder med andre ord, at du får din kredit udbetalt i dag (også i weekenden og på helligdage)!

Hvilke lån er omgående udbetaling?

Du har sikkert hørt om den såkaldte ”betænkningstid” på 48 timer på kviklån. Det betyder, at du skal vente 48 timer med at få udbetalt din kredit til din konto. Men du behøver slet ikke vente på pengene!

Du skal blot vælge kredit (de omtales ofte som kviklån, kreditlån eller kassekreditlån), der fungerer som en kassekredit: Der er ingen ventetid på dem!

Det er blandt andet disse lån, der 100% lever op til kravet om ”lån penge nu” – og med omgående udbetaling, så du kan bruge pengene med det samme:

 • Simbo
 • Nupp
 • VIVUS
 • Ferratum
 • Turbolån

4 trin til at få et lån nu

 1. Lån penge nu og nemt
  Når du vil låne penge nu online, tager det ikke mange øjeblikke at vælge den långiver, du foretrækker, udfylde en hurtig ansøgning og få penge udbetalt til din konto. Hos nogle lånefirmaer har du svar på din ansøgning få sekunder efter, du har indsendt ansøgningen, og pengene kan være på din konto indenfor et par timer. Nogle få udbetaler faktisk på under 30 minutter!
 2. Når du skal bruge penge nu
  Alt foregår online via din computer eller telefon og med NemID. Ingen møder i banken og ingen trælse forklaringer på, hvad du vil låne penge til!
 3. Kredit uden sikkerhed
  Når du bruger os til at låne penge, skal du ikke stille sikkerhed. Det betyder, at der ikke er nogen krav om, at du skal eje en bolig eller en bil – eller at nogen skal kautionere for dig.
 4. Modsat de gammeldags banklån er der ingen, der spørger, hvad du skal låne penge til. Det kommer ikke andre ved end dig selv. Om det er finansiering af ferie, fest, ny mobil eller noget helt andet: Det betyder intet!

Åbent hele døgnet for udbetaling

De gammeldags banker har ret uvenlige åbningstider – det ved du sikkert alt om. Med de efterhånden ekstremt populære online låneudbydere er det en helt anden sag! Du kan søge efter det bedste lån, ansøge hos én eller flere og få svar døgnet rundt og hele ugen.

Når behovet er at låne penge nu, betyder det faktisk meget, at du reelt kan have penge udbetalt under én time efter, du har besluttet dig! Mange af lånene her på siden udbetales også hele weekenden, så selv en hurtig beslutning her og nu på en lørdag eftermiddag kan imødekommes.

Er det dyrt?

Ja og nej.

Ja, fordi du jo optager kredit nu og her uden at stille sikkerhed for det i fast ejendom. Det betyder, at lånefirmaet er nødt til at tage en lidt højere rente.

Lån penge nu og få hurtig udbetaling på bare 2 minutter

Nej, fordi du jo netop ikke har et reelt alternativ, når kravet er, at det skal være LÅN PENGE NU! Ingen banker har åbent, når du har fri, og de skal alle have svar på en hulens masse spørgsmål, før de måske eller måske ikke siger ja til at låne dig penge.

Penge er en vare ligesom alt andet, og når du optager kredit, køber du reelt penge til din rådighed. Det skal der naturligvis betales en pris for.

Lav rente – eller ingen rente

Faktisk kan du finde endda meget store online kreditbeløb med rente helt ned omkring de 5%, og det er ikke spor dyrere end at låne i en almindelig bank. Men – igen modsat bankerne – er det faktisk muligt med flere kreditter at låne gratis nu og i dag! Det skyldes, at flere långivere som for eksempel Nupp, Ferratum, Simbo og VIVUS tilbyder, at du kan få di første kredit nu med en rente på 0%!

Penge nu og her med det samme 24/7

Ja, du læste rigtigt! Hvis du optager hurtig kredit hos en af dem, og du betaler tilbage indenfor typisk 30 dage, er første kredit helt uden renter! Altså: Hvis du for eksempel vil låne 5.000 kroner nu, og du betaler dem tilbage inden 30 dage, er det kun 5.000 kroner, du betaler tilbage!

Fordele ved optagelse af kredit hos os

 • Det er en hurtig og meget nem ansøgning
 • Kviklån, minilån, SMS-lån tilbydes tit som en løbende kredit, og så kan du helt bogstaveligt have penge til at bruge på under 1 time!
 • Det tager typisk mindre end 1 time at få svar – og mange giver omgående svar
 • Ingen blander sig i, hvad du skal låne penge til – overhovedet ikke
 • Du kan selv bestemme løbetiden mange steder, og du kan vælge en kassekredit, så du altid har penge at bruge af
 • Du underskriver online låneaftaler med NemID, så du ikke behøver at forlade din bopæl
 • Mange udbetaler kreditten hele døgnet rundt – også i weekenden!

Kviklån eller kassekredit / kreditlån?

Kviklån er en utroligt populær lånemetode, men der er én ulempe ved kviklån, hvis hastigheden for at få penge udbetalt betyder noget for dig: Der er 48 timers betænkningstid. Det er simpelthen et lovkrav. Du kan undgå ventetid på et kviklån, hvis du vælger den løsning, der hedder kassekredit / kreditlån / løbende kredit. Så er der ingen ventetid, og du har dine penge med omgående udbetaling.

Det smarte ved den løsning er også, at du kan beholde din kredit så længe, du vil. Bare pas aftalen med at betale tilbage på den, og så har du reelt altid adgang til at bruge af pengene på din kredit, når du har brug for det. Nemmere bliver det ikke, vel? Tag online finansiering og få penge med det samme, så du kan udleve dine drømme allerede i dag!

Hvad er et lån?

Lad os kigge nærmere på, hvad et lån i grunden er en for en størrelse. Et lån involverer to parter, som kaldes for långiver og låntager eller i fagsprog for debitor (skyldner) og kreditor (låner). Et lån er altså en aftale mellem långiver og låntager, hvor långiver udlåner et pengebeløb mod at få en eller anden form for vederlag.

Et vederlag for et lån vil typisk være renter og gebyrer, som også kaldes for kreditomkostninger. I forbindelse med et pengelån vil der altid blive lavet en låneaftale, som skal underskrives af begge parter. I låneaftalen vil det tydeligt fremgå, at låntager forpligter sig til at betale de aftalte ydelser til rette tid. Ligeledes skal det af låneaftalen tydeligt fremgå, hvad renten er, og hvad de samlede låneomkostninger beløber sig til.

Sikkerhed for lånet

Låner du penge i banken eller af en privat person, vil du skulle stille sikkerhed for pengelånet. Sikkerhed for et lån kan være mange ting, men typisk vil det være i form af følgende:

 • Pant
 • Garanti
 • Kautionist

Optager du et hurtig lån, som f.eks. et online forbrugslån eller SMS lån, slipper du dog helt for at stille sikkerhed. Sagen er den, at når du låner hurtige penge på nettet, bliver der ikke krævet sikkerhed for lånet. Online låneudbydere løber en stor risiko ved ikke at få garanti for tilbagebetaling, men i stedet er renten (ÅOP) en anelse højere end ved eksempelvis banklån.

Hvorfor bruge os?

Du kan trygt bruge vores lister og oversigter med lån og kredit, når du vil låne penge nu og her. Vi har nøje vurderet og testet hvert lånefirma og bank, før vi tager dem med i oversigten.

Det betyder for dig:

 • Sikkerhed for hurtigt svar på din låneansøgning
 • Udbetaling omgående
 • Konkurrencedygtige renter - og nogle lån er endda gratis
 • Ordentlige og hæderlige betingelser
 • Mulighed for at låne igen samme sted uden nyt kredittjek

Et godt råd om at låne penge

Den nemme tilgang til hurtige lån er en kæmpe fordel for forbrugerne, men det indebærer også en risiko, som du som låntager skal være opmærksom på.

Det er fristende at tage et hurtigt lån, når der mangler penge til en udgift, en rejse, ny mobil eller hvad det nu kan være. Du kan også sagtens gøre det, men du skal være opmærksom på, at alle lån jo skal tilbagebetales. Også denne type lån, der udbetales nu og her.

Sørg for, at du har luft i dit budget til at klare afdragene. Udnyt de fine muligheder for at låne penge nu gratis: For eksempel tilbyder Nupp lån gratis kredit i op til 60 dage. Du skal stadig betale tilbage selvfølgelig - men du sparer renterne!

Der er også L'easy Minilån, der godt nok ikke er gratis - men som tilbyder, at du kan vente op til 60 dage, før du begynder at afdrage.

Brug for hjælp? Læs her hvordan vi kan hjælpe! Se også mulighederne for en hurtig kassekredit her.

Lån penge nu og få dem med det samme, men tænk dig om, se dig for og god fornøjelse!