Ansøg alle lån GRATIS! 9 ud af 10 får ja til et lån nu

Lån penge nu

Få et lån nu og hurtig udbetaling. I dag søndag, 21. oktober 2018 er gennemsnitlig ventetid fra udfyldt ansøgning til du har penge på din konto:

0 minutter

Ventetid på lån penge nu

Hvor længe du skal vente på svar, når du gerne vil låne penge nu og her, afhænger af det eller de lån, du ansøger. De fleste svarer med det samme, som reelt betyder i løbet af få minutter efter, du har indsendt din ansøgning.

Nogle få långivere skal bruge op til en time på at behandle din ansøgning, før du får svar. For de flestes vedkommende gælder, at ansøgninger i weekenden og om natten også behandles med det samme.

Udbetaling af dine penge sker lynhurtigt og direkte til din konto.

 • 1

  Før du beslutter at låne penge nu

  Som med enhver anden økonomisk beslutning følger der også et ansvar med at tage et lån nu og her. Det er klart, at du har en grund til at ville låne penge hurtigt, og det er der heller intet i vejen med, når blot du har gennemtænkt, hvad det betyder fremover:

 • 2

  Afdrag på et lån

  Dit lån skal selvfølgelig betales tilbage. Tjek de muligheder, der er for løbetid - og vælg en løbetid, der giver dig luft i økonomien til at kunne betale tilbage til tiden hver måned. Jo længere løbetid - jo flere renter. Men det er faktisk bedre for dig at betale lidt mere i renter, hvis det så betyder, du kan holde dine afdrag.

 • 3

  Helst kun ét lån af gangen

  Lån penge nu - ja det er fristende at overveje det med at tage et lån for at betale et andet tilbage. Medmindre der er tale om, at du kan tage et nyt lån med så gode betingelser, at det er billigere for dig end dit nuværende lån: Lad være! Betal et lån ud, før du tager det næste!

Sådan virker det at låne penge nu:

 1. Vælg et eller flere lån i listen herover - og ansøg det/de lån, du vil
 2. Accepter det bedste lånetilbud, du får i din e-mail
 3. Afhængigt af lånudbyder får du penge i løbet af minutter eller få timer
 4. For eksempel udbetaler Vivus på få minutter døgnet rundt - og i weekenden

Bemærk, at flere tilbyder første lån gratis. Andre tilbyder, at du kan vente op til 60 dage, før du begynder at betale tilbage - for eksempel L'Easy Minilån.

Du kan - afhængigt af det lån, du vælger - i virkeligheden have penge udbetalt mindre end én time efter, du begyndte at udfylde din låneansøgning! Det er det, vi kalder at låne penge nu og her!

Beregn dit eget lån her med vores låneberegner

Beløb du vil låne Rente i % Løbetid i måneder
Månedlig betaling I alt betaling i løbetiden Renter i alt

Lån penge nu online:

Henrik Jansson

Det var nemt!

Der gik simpelthen mindre end 5 minutter fra jeg søgede på Google efter et hurtig lån til jeg havde fået JA! Tusind tak for at gøre det nemt at låne penge nu og her 🙂

Lise Andersen

SMS lån

Jeg søgte efter de billigste muligheder for at låne penge nu, og jeg fandt lige det jeg skulle bruge her hos jer. Jeg fik svar med det samme og penge hurtigt. Tak for hjælpen med at låne penge nu og her!

Claus

Det virker!

Jeg havde brug for at låne penge nu grundet et tilbud jeg bare ikke kunne sige nej til. Fandt et lån her hos jer på 2 minutter, fik ja og havde pengene dagen efter. Det var nemt og overskueligt så tak for det! Det er faktisk endnu hurtigere, end SMS lån var i gamle dage!

Morten Bergsoe

Det holdt det der med at låne penge nu. Fandt et godt lånetilbud her, ansøgte og fik svar på mindre end 5 minutter. Og penge på kontoen dagen efter. Kan altså godt anbefales!

- er blot nogle få af de glade kunder, der søgte, fandt og fik udbetalt et lån hurtigt via os!

Hvor mange søger og får ja til lån nu i dag?

Antal ansøgninger om lån nu og kviklån i dag:

0

Så mange fik JA til et lån i dag:

0

Lån nu - før du beslutter dig:

Lån penge nu med udbetaling i dag

Lån penge hurtigt – så har du dem i morgen eller senere i dag! Mange online udbydere tilbyder hurtige lån, men det kan faktisk gøres endnu hurtigere: Lån penge og få dem samme dag eller lån penge med det samme. Udbetaling i weekenden, på hverdage og helligdage! Men hvor hurtigt er et hurtig lån? De fleste lån her på siden bevilges enten omgående eller i løbet af max. 1 time. Det er da lån i en fart! Og ja: Du kan låne penge i dag hele døgnet rundt!

Der er især to hurtige lån på markedet, der adskiller sig:

 • vivus
  Vivus

  Vivus er ret ekstraordinær i forhold til at leve op til til "lån penge nu": Dels får du svar på din ansøgning indenfor 1 minut, og dels udbetaler de pengene til dig døgnet rundt inkl. i weekender og på helligdage på 5 minutter! Det er helt unikt for branchen! Oven i købet kan du låne gratis, hvis det er dit første lån hos Vivus!

 • simbo-2
  Simbo

  Simbo er lynhurtige lån med lige så hurtig udbetaling! Faktisk i løbet af 30 minutter! Derfor er Simbo hurtig lån et godt bud, når det er NU, du skal bruge penge. Du kan låne fra 50 kr. til 15.000 kr.

Online er hurtigere end banken

Til forskel fra banklån, der ofte tager mange dage at få svar på, og som lige så ofte stiller krav om sikkerhed (pant) i noget, du ejer, er kreditter og lån på nettet altid uden krav om sikkerhed.

Og fremfor alt: Der er åbent døgnet rundt! Mangler du penge, kan du altså i ro og mag udvælge det eller de lån, du vil søge om, ansøge og få svar på mellem 1 minut og 1 time.

Og når du har valgt det lån, du vil tage nu, får du pengene udbetalt meget hurtigt - og altså på mellem 2 minutter og en times tid.

Nu er lige nu!

De fleste online lån er hurtige lån og kalder kvik lån. Et online lån er altid væsentligt hurtigere end et kredit i en bank eller en kreditforening. Både fordi alle vilkår og muligheder er fastlagte på forhånd, når du søger et hurtiglån… der skal altså ikke bruges tid på forhandling og tilpasning.

Men også fordi det hele foregår via nettet, hvor du selv kan sørge for at indtaste de nødvendige oplysninger - som i øvrigt er yderst begrænsede i forhold til banken.

Hurtig kreditvurdering

Din kreditvurdering går derfor hurtigere. Så lån hurtige penge med det samme betyder rent faktisk ’med det samme’ – altså inden for de få minutter, som det tager pengene at blive sat ind på din konto.

Fordi du bruger NemID, bliver dine personlige oplysninger og dine kontooplysninger automatisk oplyst og verificeret, så du skal ikke vente på et langt sikkerhedstjek. Så lån penge med udbetaling med det samme, når du gerne vil have et hurtig lån i en fart.

Lån penge nu med det samme og betal senere!

Grib chancen for et godt tilbud, når det er der – vent ikke til tilbuddet er væk, eller til andre har købt det for næsen af dig. Det handler om at vide, hvor lidt der skal til, og med et online lån kan du klare det hele på den halve tid og stå med pengene i hånden, lige når du skal bruge dem.

Ingen spørgsmål, ingen lange forhandlinger, ingen problemer! Et hurtigt lån betyder ikke et uovervejet kviklån eller noget, der går for hurtigt til, at du kan nå at læse det med småt. Et hurtigt lån betyder ganske enkelt: Lån penge med udbetaling samme dag.

Et hurtigt lån er med andre ord, blot et lån uden unødig ventetid. Den automatisering, der ligger i låneadministrationen hos online låneudbydere, gør at både godkendelsen til, oprettelsen af og kommunikation omkring dit lån foregår hurtigt og ubesværet.

Hurtig lån

Lån penge nuHurtig lån er bare effektive! Du behøver ikke mangle tålmodighed eller stå i en akut situation for at tage et hurtigt lån – det kan være, at du bare har andet at bruge din tid på end at vente på en langsommelig administration af et ansøgt kviklån.

Tiden er forbi, hvor lån er noget, man behøver planlægge måneder eller år i forvejen – dermed ikke sagt, at du ikke kan overveje et hurtig lån, så længe du har lyst - ansvarlighed kan altid bedst betale sig – men hvorfor vente 100 år fra du har taget beslutningen, til du står med pengene i hånden?

Kravene til dig som låner er ofte ens ved de fleste hurtige lån – du skal være fyldt en bestemt alder over 18 år, du må som regel ikke stå i RKI og så videre.

Vilkår for lån

Vilkårene for lånet er ligeledes fastlagte for hvert enkelt lån, og i forhold til de forskellige typer kredit med forskellige rentesatser, tilbagebetalingsperioder og måske muligheder for rentefrie perioder, så er der heller ikke noget at være i tvivl om.

At alt er fastlagt på forhånd gør, at du kan gå online og skrive: Lån hurtigt penge og frem kommer et væld af muligheder inden for online kredit. Vælg størrelsen på lånet, hvornår du kan betale tilbage og hvilken rente, du vil betale, så foregår resten automatisk med dit NemID.

Lån penge nu og få dem med det samme

Hvis du tænker: Lån penge og få dem med det samme, så er det ikke kun tempoet, der er afgørende. At det skal være nemt, er også vigtigt for de fleste – og det at du ikke behøver vente, er måske netop dét, der gør det nemt for mange. Du har taget beslutningen, du har givet dine oplysninger via NemID, hvorfor så vente længere?

Online har du mulighed for et hurtig kredit uden sikkerhed og uden spørgsmål om, hvad du har tænkt dig at bruge dem til, så ansøg og få penge nu i dag, se dette låneeksempel!

Som et voksent menneske uden en økonomi, der tidligere har fået dig registreret i RKI, forventes det, at du er i stand til at tage ansvarlige beslutninger og forstår, hvad det betyder at låne hurtige penge: De skal naturligvis stadig betales tilbage, de koster naturligvis stadig renter (Flere lån er dog gratis for alle nye kunder). Du skal naturligvis stadig oplyse og verificere din identitet som sikkerhed for lånet.

Identifikation

Din identitet i et kviklån oplyses og verificeres af låneudbyderen i den indledende lånegodkendelse. Blot fordi du ikke behøver sidde ansigt til ansigt med en låneudbyder, betyder det ikke, at din identitet er anonym.

En online låneudbyder driver en forretning som alle andre, og gør selvfølgelig hvad der skal til for at sikre den aftalte tilbagebetaling – det tager bare ikke så lang tid som i banken eller realkreditinstituttet, fordi det hele er automatiseret og gjort nemmere for din skyld - Faktisk tager det blot systemet sekunder at kreditvurdere dig!

Tiden med lyssky online kredit, der satte låneren i økonomiske kattepinsler er afløst af moderne låneudbydere, der gør alt for at synliggøre, hvilken låneaftale, du ansøger… det er både nemmest og billigst for alle parter i længden.

Långivere

Mange udbydere af mobillån havde tidligere en øvre grænse på omkring 5000 - 10000 kroner, men det har ændret sig meget. Markedet for online lån er blevet så stort, og mange låntagere er begyndt udelukkende at låne penge på nettet til alt lige fra biler, både og motorcykler til kolonihavehuse og tilbygninger.

Der har derfor været stort behov for, at lånebeløbene blev sat gevaldigt i vejret, hvilket de bestemt også er blevet! Det er faktisk blevet muligt at låne op til 400.000 kr. helt uden sikkerhed og stadigvæk på bare 2 minutter - det er ret fantastisk.

Der findes cirka 20 udbydere af produkter, der løser behovet for at låne penge nu, og de mest populære er:

 • Banknorwegian
 • Annafinans
 • Turbolån
 • Lånebanken
 • Vivus
 • Robotlån
 • DER
 • Zaplo
 • Acceptlån
 • Privatlån Plus
 • Lendon
 • L’easy
 • Nordisk Lån
 • Fokuslån
 • Ferratum
 • Modus finans
 • Selene
 • Lånlet
 • Santander
 • Sparxpres
 • Hotlån
 • Alfalån
 • Gokredit

Du finder naturligvis alle nævnte udbydere i vores oversigt, hvor du nemt og hurtigt kan sammenligne dem mht. ÅOP og lånestørrelse.

Lån penge nu med udbetaling samme dag

Lån hurtig udbetaling med det samme er ensbetydende med penge i en fart, altså hvor du får penge i en fart! Tag et hurtig lån online nu, hvis du ønsker et enkelt og gennemsigtigt lån, der hverken kræver din tid eller tålmodighed.

Lån penge hurtigt og nemt online - mere direkte kan det ikke siges, og er du stadig usikker på, hvad det indebærer, så brug den tid du med sikkerhed kommer til at spare i låneprocessen på at læse nærmere om de forskellige typer lån her og nu hos de forskellige låneudbydere. Det er skrevet på helt almindeligt dansk og uden skjulte vilkår.

Lån penge nu og få udbetaling med det samme: Det er hurtige lån!

Kredit med udbetaling samme er nemt og ikke mindst sikkert med dit NemID. Dine unikke NemID-koder sikrer dig en krypteret kontakt med din låneudbyder, som ikke kan misbruges eller genanvendes af andre på nettet.

De mange års erfaring med enkle og hurtige lån gør online låneudbydere til nogle af de største eksperter på området.

Tøv ikke med at kontakte en online låneudbyder for rådgivning, hvis du er i tvivl om vilkårene for et eller flere online lån i en fart, eller hvis du har spørgsmål til sikkerheden. Jo mere du spørger, jo mere rolig kan du føle dig i dit valg af online kredit med det samme.

Sammenligning og oversigt over hurtig lån

Vil du gerne have penge til at indfri dine drømme i dag? Så er et hurtig lån en oplagt mulighed. Hos Kviklaan-info.dk kan du finde en nem og overskuelig oversigt og sammenligning over de bedste og billigste hurtig lån fra danske låneudbydere. Du kan nemt og hurtigt ansøge hos de forskellige långivere ved at klikke på den grønne knap ”Ansøg gratis”.

Vi anbefaler altid, at du ansøger flere forskellige långivere på én gang. så du efterfølgende kan sammenligne og finde det bedste hurtig lån med udbetaling med det samme. Husk at det det er helt uforpligtende og gratis at ansøge, og du binder dig ikke til noget, før du underskriver en låneaftale med en udbyder.

Sikring af dig

Nogle udbydere, der tilbyder dig at låne penge nu og her, har mulighed for at give dig en såkaldt økonomisikring, som kan gå ind og dække dig, hvis du skulle syg og dermed ude af stand til at betale afdrag i en periode.

Andre udbydere har ikke denne mulighed. Blandt andre er det långivere som SANTANDER, Leasy og D:E:R, der tilbyder disse forsikringer.

Penge i en fart

Vi har her på siden samlet de bedste og billigste udbydere, som kan give dig penge i en fart. Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne de mange hjemmesider, hvor du kan få penge med det samem, og du kan hurtigt sammenligne vilkår som løbetid, rentesats og udbetaling. At låne penge hurtigt kan sagtens være billigt, hvis bare du kigger dig for.

God råd inden optagelse af hurtig lån

 • Læg et budget
 • Sammenlign 2-3 hurtig lån
 • Kig på rente og ÅOP

Der er desværre rigtig mange, der kommer galt afsted, når de skal låne penge hurtigt, fordi de ikke tager sig simple forholdsregler. Vi kommer her med en række gode råd, der kan hjælpe dig succesfuldt igennem processen, så du ikke ender med en stor gæld.

Først og fremmest er det vigtigt, at du låner med omtanke. Du kan for eksempel spørge dig selv, om du virkelig har behov for at optage et lån i en fart, eller om du kan klare dig uden og ikke låne med det samme. Efterfølgende er det vigtigt, at du er realistisk omkring hvor mange penge, du kan betale tilbage.