Ansøg alle lån GRATIS! 9 ud af 10 får ja til et lån nu
gratis-laan

Lånebeløb
50 - 15.000 kr.

0 - 228% (rente)
GRATIS LÅN

Udbetaling på 30 minutter
Døgnet Rundt!

Afbetalingsperiode
30 - 360 dage

Låneeksempel: Lånebeløb 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%. Samlede kreditomk. 1.425 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 6.425 kr.

Lån 2000 kroner hurtigt (Og Gratis hos VIVUS, Simbo, LendOn & Ferratum)

2000 kr er egentlig ikke særligt mange penge, men hvis du mangler dem - og ikke har dem - er det faktisk! Heldigvis er der masser af gode muligheder for at tage et mindre lån på 2000 kroner hurtigt - flere giver svar med det samme og penge på kontoen i morgen! Her er de bedste små lån på 2000 kroner:

Lån 2000 kr gratis

Ja, du kan faktisk låne gratis hos flere lånefirmaer første gang. Det kræver selvfølgelig, at du betaler tilbage indenfor den aftalte tid. Selvom der ikke er tale om et gratis lån på 2000, er det stadig begrænset, hvad du kommer til at betale i renter, når du blot overholder afdragene.

Lån 2000 kroner trods RKI?

Nej - det kan du faktisk ikke. Der er nogle få lyssky lånudbydere, der låner penge ud til mennesker, der er registrerede i RKI/ Experian, men du kan bide spids på, at du kommer til at betale helt absurd høje renter. Er du i RKI, er du faktisk bedre stillet ved at låne hos venner eller familie.

Mangler 2000 kroner?

Det kan være, du mangler til huslejen, til en reparation eller måske er det tøj, du har drømt om længe, på udsalg? Det lækre her er, at ingen blander sig i, hvad du skal bruge 2000 kroner til - overhovedet!

Lån 2000 kroner uden sikkerhed og rentefrit

Det er som nævnt muligt at låne 2000 kroner uden hverken at stille sikkerhed eller betale renter. Dette gælder typisk for førstegangslånere i det pågældende lånefirma.

Værd at vide om at låne

Uanset om du vil låne 2000 kroner eller mere (eller mindre), er der nogle få ting, du altid skal huske på:

  • Du skal betale afdragene til tiden - ellers kan det koste dig strafrenter og gebyrer
  • Du skal ikke sætte dig i større afdrag, end du kan magte
  • Du skal aldrig låne penge for at betale et andet lån ud

Hvis du husker på disse simple regler, er der ingen problemer i at tage et lån på 2000 eller i at tage andre og større lån senere. Bare hold for øje, at dit budget skal kunne klare at låne.

Lånefirmaerne herover tilbyder alle lån fra 100 kroner og opefter. Bemærk, at for eksempel Ferratum reelt tilbyder en kassekredit, og det kan faktisk være ganske smart som alternativ til et egentligt lån.