Skip to content

Dagens gode lån! Lån 7.000 til 75.000 kr. og få penge i dag lørdag, 7/12/19

Kviklån til studerende

Hejsa

Jeg har et spørgsmål vedrørende kviklån til studerende. Er det mon muligt at låne penge på SU, og hvad kræver det? Jeg er altid bagud med regningerne hver eneste måned, og derfor kan jeg ikke koncentrere mig fuldt ud om mine studier.

Kram fra den studerende - opdateret lørdag, 7/12/19

Her er de gode kviklån til studerende:

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

5 Comments

 1. Claus Brandborg den 05/09/2016 kl. 03:17

  Ret beset er jeg enig med dig, Susanne – men der kan nu alligevel sagtens være situationer, hvor der er ræson i et kviklån selvom man er studerende.

  Ofte er behovet jo ganske kortvarigt, og det er jo muligt at optage visse kviklån gratis. Der er nogle eksempler her på den type lån, der vist også benævnes SMS lån

  Skal man låne online, er det altid en god ide at eftersøge billige lån!

 2. Oliver den 29/11/2016 kl. 01:50

  Helt enig, Claus!

 3. Fie S. den 15/03/2018 kl. 16:45

  Jeg har tidligere haft behov for at låne penge på SU, hvilket var utrolig nemt. Kviklån til studerende er måske ikke så populære, men det reddede i hvert fald mig, da jeg havde akut brug for penge under min uddannelse.

 4. Henni Hoe den 11/09/2018 kl. 10:05

  Efter jeg startede på 4. semester, kom jeg simpelthen i et dilemma; Skulle jeg optage et såkaldt kviklån til studerende, eller skulle jeg søge et studiejob! Der var fordele og ulemper ved begge muligheder, men jeg må ærligt indrømme, at kviklån til studerende var det bedste valg.

  Hvorfor at jeg som studerende hellere ville optage et kviklån, kan jeg sagtens sige. Jeg er ikke den skarpeste kniv i skuffen så at sige, så for at kunne følge med skulle jeg virkelig hænge i.

  Fik jeg et job i det lokale supermarked, ville jeg af indlysende årsager ikke kunne studere i det tidsrum. Det ville derfor være meget farligt for mig at springe på et studiejob, da det ville gå ud over lektierne.

  Billige lån under studietiden

  Omvendt, hvis jeg tog et billigt lån under min studietid, så kunne jeg dedikere al min tid til lektierne. Det bedste af det hele var, at det faktisk var ganske billigt at optage lån som studerende. Rent faktisk var flere af lånene sågar gratis og rentefri i den første periode, så det var vildt fedt.

  Man kan jo sagtens tro, at når man er ung og går i skole, så vil renterne være endnu højere, men det er ikke tilfældet. Renterne og gebyrerne er helt ens, hvad enten du er studerende, eller du har et fast arbejde med en god løn.

  Derudover er det jo super fedt, at jeg heller ikke skulle stille sikkerhed for lånet. Lån til studerende i banken krævede de, at jeg skulle stille sikkerhed eller pant, hvilket jeg ikke kunne. Jeg ejede jo ikke noget af værdi, og mine forældre ville ikke stå som kautionister, så jeg fik afslag på et bank lån til studerende.

  Krav til forbrugslån til studerende

  Jeg har læst en del op på disse forbrugslån til studerende, og kravene er godt nok meget lempelige. Du skal være fyldt 18 år, og du må ikke stå registreret i RKI, og det er faktisk det.

  Naturligvis skal du ikke bare gå ud at låne penge bare fordi, det er nemt, og du som ung og studerende vil have lidt ekstra lommepenge. Optag et forbrugslån til studerende hvis du virkelig har brug for det, og det vil gavne dine studier.

  Knus fra Henni

 5. Susanne den 12/09/2018 kl. 13:36

  Hej den studerende

  Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er ked af at høre, at du ikke kan koncentrere dig om studierne pga. din økonomi. Når det er sagt, vil jeg sige, at det bestemt er muligt at optage kviklån som studerende.

  Rent faktisk er hurtigt lån til studerende ganske populære, da du i givet fald kan slippe for at få et studiejob, som vil tage tid væk fra dine studier. Måske tænker du; ”Hvor meget kan jeg låne som studerende”, og det er også et ganske relevant spørgsmål.

  Som udgangspunkt findes de samme billige lån til studerende som til alle andre låntagere. Det vil sige studerende lån ligger fra cirka 500 kr. og op til 400.000 kr. Her skal du i øvrigt have in mente, at du som studerende heller ikke skal stille sikkerhed for kviklånet.

  Ikke nok med at du kan få billige lån til studerende, men långiver kræver heller ikke noget i pant eller i sikkerhed hos dig. Du låner med andre ord penge på dit glatte ansigt.
  Yderligere fordele ved kviklån studerende:

  • Lån penge 18 år studerende – allerede som 18 årig kan du få et af de billige lån til studerende.
  • Hurtig udbetaling af hurtigt lån til studerende – ansøg på 2 minutter og få pengene på under 60 minutter.
  • Brug pengene på lige det du ønsker dig.
  • Lån helt anonymt og diskret online hjemmefra din sofa – du kommer ikke til at sidde ansigt til ansigt med nogen.

  SU-lån

  Jeg får ud fra, at du allerede har undersøgt muligheden for et SU-lån, ellers vil jeg anbefale dig at se nærmere på det her: http://www.su.dk/su-laan/

  Jeg ønsker dig held og lykke med dine studier, og jeg håber, at du klarer dig godt igennem dem.

  Mvh. Susanne

Efterlad en kommentar

Scroll To Top