Kviklån i weekenden?

Bankerne har jo altid lukket i weekender og på helligdage, men hvad med online lån? Mit spørgsmål er, om det er muligt at få kviklån i weekenden, altså lørdag og søndag, og på helligdage? Og hvis det er muligt at få kviklån om weekenden - kan man også få sit lån udbetalt i weekenden, eller hvis det er helligdag? Er det noget, I kan svare på måske? Lars Erik Jensen søndag, 25/8/19

Hej Lars!

Ja, det er bestemt muligt at få både svar på et kviklån og SMS lån i weekenden og på helligdage samt at optage lånene med udbetaling i weekenden også! Det er der faktisk rigtig mange af de firmaer, der låner penge ud på nettet, der gør. Jeg har herunder indsat en liste med kviklån og SMS lån, hvor man kan søge, få svar OG få penge udbetalt ugen rundt, også selvom det er lørdag, søndag, helligdag eller midt om natten for eksempel. God fornøjelse!

Vil du vide mere om de populære weekend lån, kan jeg anbefale dig at tage et kig på Lån-weekend.dk. Hjemmesiden, Lån-weekend.dk, er udelukkende koncentreret om udbetaling af lån i weekenden. Det vil med andre ord sige, at du kun finder kviklån, du kan få udbetalt på en lørdag eller en søndag.

Efterlad en kommentar