Skip to content

Kan ikke tilbagebetale mit kviklån til tiden

Goddag

Jeg tog desværre et kviklån for en lille måned siden, og nu er løbetiden på de 30 dage snart til ende. Problemet er bare, at jeg ikke kan tilbagebetale lånet til tiden, og faktisk ved jeg ikke, om jeg overhovedet får mulighed for det inden for nærmeste fremtid.

Hvad skal jeg gøre

Vh. Toni

1 Comment

 1. Susanne den 26/08/2016 kl. 14:13

  Hej Toni

  Det er jeg rigtig ked af at høre. Desværre er du langt fra alene om ikke at kunne tilbagebetale lånet til tiden. Det vurderes, at kviklånsudbyderne henter næsten en tredjedel af deres omsætning fra kunder, der ikke betaler til tiden.

  Kviklån har oftest en løbetid på 30 dage, hvor det altså skal tilbagebetales med ét månedligt afdrag. Det er så det afdrag, du ikke kan betale, kan jeg forstå.

  Afhængig af låneudbyderen har du reelt 2 muligheder:

  Du kan forlænge løbetiden på dit lån med en måned, mod at du betaler et gebyr. Gebyret kan være det, der svarer til de oprindelige kreditomkostninger.

  Du kan lave en afdragsordning, hvor du betaler en månedlig ydelse, til lånet er nedbragt.

  Har du overhovedet ikke mulighed for at tilbagebetale lånet, vil låneudbyderen sende dig rykkere, og i sidste ende vil de sende dig til inkasso.

  Det er altså ikke en billig fornøjelse at misligholde kontrakten med kviklånsudbydere.

  Jeg håber, du får løst din situation.

  Mvh. Susanne

Efterlad en kommentar

Scroll To Top