Skip to content
Døgnåbent! Få penge lørdag, 18/1!

Hvordan får man penge hurtigt?

Hej Kviklån Info! Jeg har et akut spørgsmål, jeg gerne vil have svar på. Hvor går man hen, hvis man skal have penge hurtigt? Som i samme dag udbetaling? Mange online lån er vist med udbetaling 1-2 dage efter man har fået ja? Håber I kan hjælpe!

Hurtig udbetaling af kviklån?

Ret beset har de almindelige kviklån med månedlige afdrag en betænkningsperiode på 48, og det betyder, at du ikke kan få penge udbetalt med det samme - men at du skal vente 48 timer fra du har godkendt det lån, du vil tage. Heldigvis er der alternativer:

Lån med hurtig udbetaling samme dag

Der er flere og flere, der tilbyder kviklån, som faktisk er en kredit i stedet. Det har den fordel, at du kan få dit lån til udbetaling med det samme. Ofte med en ventetid på under 1 time! Det er ikke dyrere at tage disse kreditlån i stedet, og faktisk er det en fordel i mange tilfælde, da du har en kredit at trække på.

Flere tilbyder endda, at du kan vente op til 60 dage med at begynde at betale tilbage, mens andre tilbyder det første lån med omgående udbetaling helt gratis. Her er en liste over nogle af dem:

 

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Efterlad en kommentar

Scroll To Top