Julelån

I anledning af, at det snart er jul, vil jeg lige høre, om det også er muligt at låne penge til julegaver? Jeg mener at have læst, at der findes de såkaldte julelån, men jeg er ikke sikkert. At optage lån til julegaver lyder måske lidt langt ude, men som pensionist med 3 børn og 8 børnebørn er pengene altså små.

Hvad ville julen da også være uden juletræ, julegaver og julehygge, som alt sammen koster en del penge efterhånden.

På forhånd tak og rigtig god jul til alle derude

Knus Dorit Johansen

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

2 Comments

 1. Susanne den 12/12/2018 kl. 09:13

  Kære Dorit

  Du kan optage julelån hos en lang række låneudbydere, og du er bestemt ikke den eneste, som godt kan bruge lidt ekstra penge i anledning af julen. At optage lån til julegaver bliver mere og mere almindeligt, og det skal man overhovedet ikke skamme sig over.

  Hvis du vælger at låne penge til julegaver, vil jeg lige hviske dig i øret, at flere af udbyderne tilbyder gratis og rentefri julelån i 30 dage (endda op til 60 dage). Det vil sige, at det faktisk er gratis at låne til julegaverne, hvis du betaler julelånet tilbage inden for en måned eller to.

  Du finder alle långivere af julelån på denne låneplatform, hvor altså også kan få de gratis julelån. Det er blandt andre Lendon.dk, Ferratum.dk, NUPP.dk, VIVUS.dk og Simbo.dk, som tilbyder rentefrie lån til julegaver.

  Jeg vil i øvrigt også lige hviske dig i øret, at du kan få gratis julehjælp flere forskellige steder i landet. Julehjælpen kan blandt andet bestå af gavekort til køb af mad, legetøj, tøj osv., så det er værd at overveje.

  Du kan ansøge om gratis julehjælp følgende steder:

  https://www.frelsenshaer.dk/hjaelp/julehjaelp/
  https://www.blaakors.dk/indsatsomraader/jul/julehjaelp
  https://www.julehjaelpen.dk/forside/
  https://www.rodekors.dk/jul

  Rigtig god og velsignet jul til dig og hele din skønne familie.

  Mange kærlige julehilsner fra Susanne

 2. Lonni Ludegsen den 22/08/2019 kl. 10:18

  Tak for en fremragende guide om julelån. Jeg må ærligt sige, at jeg var ikke klar over, at man kunne optage lån til julegaver. Jeg vidste dog godt, at man kan få gratis julehjælp, da jeg lige har siddet og læst denne artikel: https://kassekredit.nu/julelaan/

Efterlad en kommentar