Skip to content

Hvem har kviklån?

Da min kæreste og jeg lige er gået fra hinanden, mangler jeg penge til et indskud til en ny lejlighed. Min veninde sagde, at jeg kunne overveje et kviklån, men jeg føler bare, at det er en sidste udvej, og at der ikke er så mange, der vælger denne form for lån.

Mine spørgsmål går derfor på, hvem der optager kviklån, og hvor mange der har kviklån?

Jeg ville ikke bryde mig om at være en outsider.

Håber I vil svare mig.

Knus fra den anonyme

Her er dem, der har kviklån til udbetaling med det samme:

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

1 Comment

 1. Susanne den 17/08/2016 kl. 21:14

  Hej den anonyme!

  Tak for dit spørgsmål.

  Jeg er ked af at høre, at du og din kæreste er gået fra hinanden.

  Du bør bestemt se de billigste kviklån som en sidste udvej. Mangler du penge, bør du altid forsøge at låne pengene i banken, da bankrenten er noget lavere, men det har du helt sikker forsøgt?

  Dit første spørgsmål; Hvem optager kviklån? Jeg vil sige, ud fra min 38 års erfaring i banksektoren, at spændet ligger fra 18 års alderen og op til midten af fyrrerne cirka.

  Dit andet spørgsmål; Hvor mange har kviklån? I følge statistikkerne blev der i 2010 oprettet omkring 20.000 kviklån med et samlet udlånsbeløb på 37 millioner. I 2014 var tallet steget til 160.000 kviklån med et samlet udlånsbeløb på 430 millioner.

  Som du kan se, så er der rigtig mange, der optager kviklån. Tallet her i 2016 ligger måske på omkring 200.000 oprettede kviklån.

  Det ville altså bestemt være en overdrivelse at kalde dig for en outsider, hvis du optog et kviklån. Men igen, husk nu at afsøge alle andre muligheder, inden du evt. vælger denne mulighed.

  Held og lykke med det hele.

  Mvh. Susanne

Efterlad en kommentar

Scroll To Top