Gratis lån

Lån penge uden renter og gebyr på 2 minutter i dag mandag, 25/3/19

Brian Havregaard

Jeg har prøvet flere steder, men nu holder jeg mig til Kviklaan-info.dk! Her er det kun de anerkendte lån, der er nemme at få - og med styr på betingelserne. Fem stjerner!

Rita Bjerregaard

Det er nemt, enkelt og lynhurtigt her hos kviklån-info, og jeg gider slet ikke bankerne mere. Det her er nemt, og jeg behøver kun min computer.

Du er naturligvis kun interesseret i at finde de bedste og billigste quicklån - og selvfølgelig også alle de gratis quicklån - det hjælper vi dig med! Vi har samlet markedets førende udbydere af nye og gratis lån, så du egentligt blot skal beslutte dig for, om det skal være det ene eller det andet. Lån penge gratis første gang er muligt hos flere af nedenstående udbydere!

Lån gratis uden renter og gebyrer ✓

Quicklån gratis - det er hurtige og ofte mindre lån, der ansøges online, godkendes i løbet af få øjeblikke og med udbetaling til din konto på typisk få timer! Flere quicklån kan være gratis, hvilket vil sige quicklån uden renter og gebyrer (læs mere), hvis du er ny kunde, og det dermed er dit første quicklån. Andre quicklån koster renter - men fælles for dem alle er, at de er nemme at få, hurtige at få udbetalt og ingen spørger, hvad du skal bruge dit lån til eller kræver sikkerhed for dit quicklån.

Quicklån uden sikkerhed

Quicklån uden sikkerhed er typisk hovedårsagen til, hvorfor quicklån er så populære. Kviklån uden sikkerhed betyder kort og godt, at du ikke skal stille sikkerhed, altså pant, i noget som helst. Alle kan således optage quicklån, også de som ikke ejer noget, hvilket er en af grundene til, hvorfor lånene er et super alternativ til lån uden om banken.

Lån penge gratis

Gratis lån bliver mere og mere udbredte, og vi har naturligvis samlet dem i vores oversigt øverst på siden. Hvad er et gratis lån i grunden? Det ligger som sådan i ordet, men de fleste vil sikkert tænke, at der er da ikke noget, der er gratis!

Jo, der er faktisk noget, der er gratis!

Flere låneudbydere tilbyder gratis og rentefrie lån til alle nye kunder i deres bank. Det vil med andre ord sige, at du kan låne op til 15.000 kr. i 30 dage - efter en måned betaler du så blot de 15.000 kr. tilbage - hverken mere eller mindre! Lån 30 dage er en fantastisk mulighed for økonomisk hjælp nu og her!

Låneudbyderne tjener ikke én krone på at tilbyde gratis lån første i en måned, men det, de håber på, er naturligvis, at du kommer tilbage på et tidspunkt og vil låne igen. Det er jo kun det første lån, der er gratis, så de efterfølgende gange skal du betale renter og gebyrer, hvilket jo også er fair nok.

Rentefri og gratis lånebeløb

Der er naturligvis forskel på størrelsen på de rentefrie og gratis lånebeløb fra låneudbyder til låneudbyder. Typisk ligger de gratis lån på mellem 1000 og 6000 kr., og det er vel at mærke helt uden renter og gebyrer.

Kigger vi på statistikkerne, så er de mest populære lånebeløb hos låntagerne disse beløb:

 • Lån 2000 kr.
 • Lån 3000 kr.
 • Lån 5000 kr.

Hvorfor det lige forholder sig således, at lån på 2000, 3000 og 5000 kr. er de mest populære, kan vi ikke svare konkret på. Men uanset hvad, så er lånene gratis i 30 dage, hvis det er dit første lån hos långiveren.

Ofte stillede spørgsmål til quick lån:

Er du ny på markedet, kan der naturligvis dukke en del spørgsmål op omkring quick lån. Neden for har vi forsøgt at besvare de hyppigste stillede spørgsmål.

Hvad er et quicklån?

Quicklån er betegnelsen for små lån i størrelsesordenen 100 - 15.000 kr., som typisk skal være tilbagebetalt inden for 30-45 dage for at være gratis. Quicklån er meget populære, da de er en fremragende måde at afhjælpe et akut behov for likviditet nu og her. Lån penge 30 dage kan give dig tid nok til at få løst dine udfordringer - især når du kan lån rentefrit i 30 dage!

Lån penge gratis første gang i 30 dage

Selve ansøgningen tager kun et par minutter, og det hele klares via din computer, tablet eller mobiltelefon hjemmefra sofaen. Når du er godkendt til dit quicklån - og det tager cirka 30-60 sekunder, får du pengene udbetalt til din konto med det samme. Quicklån er med andre ord små lån hurtig udbetaling her og nu.

Der er nogle få krav, der skal være opfyldt før, at du kan regne med at få et JA til en ansøgning om et quicklån:

 • Minimumsalder på 18 år
 • Fast indtægt
 • Ingen RKI registrering
 • Dansk bopælsadresse

Pengene kan du i øvrigt bruge til lige, hvad du har lyst til. Der stilles ingen spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til, og der er ingen krav om pant i noget, du ejer, for at få et af de billigste quicklån online.

Hvad koster et quicklån?

Er du ny kunde, så koster quicklånet gratis, så at sige. Er du eksisterende kunde, ligger renten typisk fra cirka 8-10% og opefter.

Hvor mange har quicklån?

Der bliver cirka taget 150.000 quicklån om året til en samlet værdi af 500.000.000 kr.

Kan ikke betale quicklån?

Kan du ikke betale afdrage på dit quicklån, så skal du hurtigst muligt kontakte udbyderen. De vil oftest kunne forlænge med en ekstra periode (typisk 30 dage), eller du vil kunne få lavet en afdragsordning.

Quicklån i bank?

De danske banker er generelt ikke gearede til at tilbyde quicklån - hvorfor mange efterhånden helt har opgivet at låne i banken.

Hvem står bag quicklån?

Det er meget individuelt, hvem der står bag quicklånene, men her er en lille oversigt:

 • GE Money bank (General Electric)
 • Ikano Bank (IKEA)
 • Sparexpres (SparNord)
 • Nordea Finans (Nordea Bank)
 • Lånlet (Basisbank)
 • Selene finans (Basisbank)

Quick lån trods RKI?

Hold dig fra quick lån trods RKI - Du graver bare din grav dybere! Renterne og gebyrerne er skyhøje, så hold dig langt væk fra denne type lån.

Vi kan garantere dig for, at vi kun lister udbydere på vores side, som vil yde dig den bedste service. Udbydere af nye quicklån gratis som kun udelukkende tænker på profit, og som er ligeglade med deres kunder, er ikke velkomne her - Så enkelt kan det siges! Du kan altså roligt stole på os, når vi siger, at vi har samlet de bedste og billigste quicklån rentefrit på markedet.

Hvad med kreditvurdering?

Når du beder om et quicklån, udfører långiver en kreditvurdering for at sikre, at du kan betale dit quicklån tilbage. Hvis du ikke vurderes som værende i stand til at betale tilbage under de aftalte betingelser, får du ikke ja til dit quicklån. De fleste, der ansøger om et quicklån, får dog ja.

Hvis du ikke får ja, kan du overveje andre muligheder som for eksempel en kassekredit eller et kreditkort. Endelig kan du tjekke en omfattende oversigt over kviklån her.

Populære udbydere af quicklån i Danmark

Som du kan se af vores oversigt øverst på siden, findes der en lang række udbydere af quicklån. Vi har dog for en god ordens skyld listet dem alle herunder:

 • Banknorwegian
 • Turbolån
 • Lånebanken
 • Vivus
 • Robotlån
 • DER
 • Zaplo
 • Acceptlån
 • Privatlån Plus
 • Lendon
 • L’easy
 • Nordisk Lån
 • Fokuslån
 • Ferratum
 • Modus finans
 • Selene
 • Lånlet
 • Santander
 • Sparxpres
 • Hotlån
 • Alfalån
 • Gokredit

Quicklån - ting du skal være opmærksom på

Der er en række forhold, du skal være opmærksom på, når du optager et quicklån. Omkostningerne ved at optage et quicklån uden om bankerne er typisk højere, end du vil skulle betale i en bank - men dette gælder selvfølgelig kun, hvis du ikke optager et gratis quicklån.

Du skal - hvis du ikke tager et gratis quicklån - kigge efter ÅOP.  ÅOP står for årlige omkostninger i procent og dækker over de samlede udgifter, du har i forbindelse med din optagelse af quicklån.

Andre typer kvikke lån

Der er ingen tvivl om, at quicklån hører til blandt de absolut mest populære online lån. Dog findes der en række andre hurtig lån, som ligeledes er ganske populære, og dem kigger vi nærmere på herunder.

SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån

SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån er, som visse af navnene antyder, mindre lån som kan optages via mobilen, altså lån via SMS nu og her. Typisk lånebeløb på SMS lån og de øvrige lån er 3.000-5.000 kr. i 15-45 dage. Det tager kun få minutter at låne pengene, og du skal ikke stille sikkerhed.

Hvad er SMS lån? Tidligere var SMS lån noget der foregik via SMS fra telefonen, men nu om dage er det uden SMS, men dog stadig fra telefonen. Da lånesiderne er blevet utrolig mobilvenlige, er der ingen grund til, at det skal foregå via SMS.

SMS lån trods RKI er en rigtig dårlig ide, da renten og gebyrerne er tårnhøje. Hold dig fra lån hvor RKI ikke er en hindring! Gratis SMS lån, mikrolån, minilån og mobillån finder du i øvrigt hos nogle af ovenstående låneudbydere øverst på siden. Husk, der stilles kun ganske få krav, og pengene har du med det samme.

Forbrugslån - en kvik måde at låne penge på

Man kan sige, at online forbrugslån er betegnelsen for alle typer online lån, herunder quicklån, hurtig lån, SMS lån, kviklån, minilån og mobillån og lån uden sikkerhed. Online forbrugslån er altså lån, som du kan få udbetalt med det samme, og hvor ansøgningsprocessen kun varer et par minutter.

Forbrugslån adskiller sig fra ovenstående ved, at det oftest er større beløb (op til 400.000 kr.) og med en længere løbetid end eksempelvis quicklån. Billige forbrugslån er nemme at finde ved bl.a. at kigge på denne oversigt, som sammenligner de bedste og billigste udbydere af online forbrugslån.

Antal ansøgninger om gratis lån i dag:

0

Så mange fik JA til et quick lån i dag:

0