Skip to content
Døgnåbent! Ansøg lån lørdag, 16/10!

Lån penge gratis

Ferratum har rentefri og gratis lån i Danmark i dag lørdag, 16/10

Oversigten viser et udvalg af lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering af os. Vi modtager kommission for bevilgede lån.

Nemt og hurtigt Det er nemt, enkelt og lynhurtigt her hos kviklån-info, og jeg gider slet ikke bankerne mere. Det her er nemt, og jeg behøver kun min computer. Og et gratis lån? Hvem siger nej til det?

Rita Bjerregaard 21/10/18

Anerkendte lån Jeg har prøvet flere steder, men nu holder jeg mig til Kviklaan-info.dk! Her er det kun de anerkendte lån, der er nemme at få - og med styr på betingelserne. Fem stjerner!

Brian Havregaard 21/07/18

Lån penge gratis er en realitet, og du kan få dit gratis lån her hos Kviklån Info DK. Bare rolig det er ikke bare et “dagstilbud” med de gratis lån, for de er med garanti kommet for at blive. Ovenover viser vi dig en række långivere, som alle tilbyder at du kan låne penge gratis og rentefrit hos dem.

Gratis lån nu og her i dag

lån penge gratisAt optage et gratis lån er ikke nogen stor og omstændelig proces, fordi det udelukkende foregår online. Det vil med andre ord sige, at du kan optage dit gratis lån nu og her og få lånet udbetalt i dag.

Lyder det for godt til at være sandt? Jamen, det er ikke det ikke! Start din online ansøgning med det samme og efter et par minutter, er den udfyldt og klar til, at du underskriver med dit NemID.

Efter underskriften kan du læne dig tilbage et øjeblik; men også kun et øjeblik! Godkendelsen tager nemlig ikke mere end nogle sekunder, hvorefter du får svar. Bliver du godkendt til det gratis og rentefrie lån, vil pengene blive overført med det samme.

Lån penge gratis og få dem med det samme, er altså ikke bare en skrøne ved online lån. Du får super hurtig udbetaling døgnet rundt 24/7 med lyn finans lån, og altså også i weekenden. Super hurtig udbetaling af lån betyder helt ned til 1 minut som f.eks. hos VIVUS.dk.

30 - 60 dages rentefri lån

Løbetiden på de gratis og rentefrie lån er maksimal 30 - 60 dage. Det vil sige, at første lån er gratis i en måned eller to, hvorefter det skal tilbagebetales. Vælger du at vente med tilbagebetalingen, vil der blive tillagt renter og gebyrer.

Kviklån 30 dage her og nu og udbetaling med det samme

Lån penge rentefrit i 30 - 60 dage kan også være en meget stor hjælp, da du på den måde kan komme igennem måneden. Når vi snakker lån uden renter, er det oftest små lån op til cirka 10.000 kr.

Ønsker du at låne et højere beløb, kan det naturligvis godt lade sig gøre og stadig til lav rente. Du kan låne penge med lave renter eller uden renter fra 500 kr. og op til 400.000 kr. med hurtig udbetaling i dag.

Krav for at låne penge gratis og rentefrit

Der er naturligvis en række krav, du skal kunne opfylde, for at du kan låne penge gratis og rentefrit. Kravene er dog meget lempelige i forhold til eksempelvis at skulle låne penge i banken. Se bare her:

  1. Kun første lån er gratis og rentefri
  2. Du skal være fyldt 18 år
  3. Du må ikke stå registreret i Ribers
  4. Du skal have dansk statsborgerskab

Som du kan se, så er det alle nye kunder, der kan låne penge rentefrit og gratis: Forbrugslån Billige DK. Du kan naturligvis stadig låne penge, selvom du tidligere har lånet ved den pågældende långiver. Du kan bare ikke få flere lån gratis hos dem. Men så er det jo godt, at der er flere låneudbydere i Danmark, der tilbyder gratis kviklån.

Hvor længe er et lån gratis?

Det varierer fra långiver til långiver, men det er minimum 30 dage. Nogle tilbyder endda 60 dage gratis (rentefrit).

Hvilket gratis lån anbefales?

Lige nu og her er det nok det danske lån fra Ferratum.dk, der kan anbefales som et 100% gratis lån.

Hvad hvis jeg ikke betaler det hele tilbage inden de 30 dage?

Hvis du ikke betaler tilbage inden de 30 eller 60 dage, løber der blot renter på det resterende beløb fuldstændigt som ved et hvilket som helst andet lån.

Scroll To Top