Første lån gratis?

Hej med jer!

Jeg har set en del reklamer for de gratis kviklån og også for noget der kaldes for gratis kredit eller gratis kassekredit. Nu er jeg blevet nysgerrig efter at vide, om det virkelig ER gratis? Der må da ligge et eller andet bag, for det kan jo ikke være en god forretning for långiverne at låne penge ud gratis. Hvordan virker første lån gratis?

Hilsen

Dorthe

2 Comments

 1. Susanne den 05/12/2018 kl. 03:13

  Hej Dorthe

  Tak for dit spørgsmål! Jeg kan godt forstå, hvis du undrer dig. Du er ikke den eneste, der spørger om det med gratis lån, kviklån og de såkaldte gratis kassekreditter. Her får du forklaringen:

  De lånefirmaer – for eksempel Lendon, Ferratum, Nupp, Vivus og Simbo – der tilbyder gratis lån, gør det, fordi det er en måde at skaffe gode kunder som dig på. Ved at tilbyde det første og ret lille lån gratis i enten 30 eller 60 dage, får de dig jo som kunde. Og det betyder, at du måske vil vælge dem igen næste gang, du har brug for at låne penge.

  Og ja: Der ER faktisk tale om helt reelle og ærlige første lån gratis, så længe du overholder tilbagebetalingsfristen. Den er enten 30 eller 60 dage – afhængigt af hvem, du tager lånet eller kreditten hos.

  Når vi skelner mellem lån og kredit, skyldes det, at en kredit faktisk er en kassekredit. For eksempel kan du have en kassekredit på 15.000 kroner, og den kan du så trække på efter behov. Så længe du betaler tilbage som aftalt, er kreditten åben.

  En anden fordel med en kredit fremfor et kviklån er, at du kan få dine penge udbetalt aldeles omgående!

  Du kan se gode eksempler på gratis lån her

  Jeg håber, det opklarede lidt?

 2. Torsten Kjeldsen den 05/12/2018 kl. 09:48

  Hvis jeg lige må komme med en indskydelse, så vil jeg sige, at det er skam muligt at låne penge uden renter og gebyr. Det eneste, der kræves, er, du er ny kunde hos den pågældende långiver. Det vil altså sige, at det første lån gratis og rentefrit i en måned, og det vil ikke koste dig én krone.

  Nu taler jeg jo af erfaring, da jeg har optaget 3 rentefrie lån hos henholdsvis Lendon.dk, Simbo.dk og Ferratum.dk. Nu mangler jeg bare at låne rentefrit hos NUPP.dk og VIVUS.dk, så har jeg været hele turen rundt 😉

  Og lige en sidste ting; Det tager bogstaveligt talt ikke mere end 2 min. at ansøge, og lånene bliver udbetalt inden for 30 min. hele døgnet rundt, 24/7 – 365. Så det er ikke bare gratis at låne, det er også super hurtigt.

  Jeg løber igen, ha´ det godt!

  Vh. Torsten Kjeldsen

Efterlad en kommentar