Ansøg alle lån GRATIS! 9 ud af 10 får ja til et lån nu

Billige lån online

100% sikkert ✓ | Penge med det samme ✓ | Laveste renter ✓

OBS: Simbo, VIVUS, Ferratum & LendOn har gratis lån til ALLE nye kunder! Lån penge billigt i dag torsdag, 16. august 2018

Billige lån online?

Der findes mange billige lånemuligheder, men hvad betyder billige lån egentlig, når det kommer til stykket? Det handler om simpel matematik, og du behøver heldigvis ikke være en haj til matematik for at se fordelen ved billige lån uden sikkerhed.

Når forskellige låneudbydere tilbyder lån til lav rente, er det ikke altid ensbetydende med, at lige netop lånet med den laveste rente er det billigste lån for dig. Hvis du vil låne penge billigt, skal du kigge på rentesatsen i forhold til både lånets størrelse og lånets levetid.

Billige lån med laveste renter og endda uden renter betyder, at du kan låne flere penge for den samme pris – renterne er prisen, og jo lavere rente jo lavere pris for lånet.

Lånets størrelse bestemmer altid, hvad din rente bliver i kroner og øre – simpelthen fordi en rentesats er i procent, og procent følger et lån proportionelt: Jo større lån, jo flere penge i rente. MEN lånets levetid kan også spille en væsentlig rolle for den samlede pris for dit lån. Lånets levetid betyder hvor længe, du har til at betale lånet tilbage – 3 måneder, 6 måneder eller flere år.

Nogle låneudbydere tilbyder en rentefri periode eller en periode med særlig lav rente, eksempelvis den første måned, denne gratis eller billigere periode skal trækkes fra den samlede låneudgift, så den månedlige rente bliver lavere.

Billig lån uden renter

Billigste lånDe billige lån på nettet, der tilbyder en rentefri periode, medfører naturligt nok en række krav, der skal opfyldes for at opnå rentefrihed. Ofte skal du være ny kunde hos låneudbyderen, du skal naturligvis være kreditværdig som ved ethvert lån, det vil sige, du må ikke stå i RKI eller være under den fastsatte lavalder (oftest 18-23 år), og der er fastsat en hurtig tilbagebetalingsdato, det vil sige lånets levetid er af den korte slags.

For at det kan svare sig for låneudbyderen, der tilbyder de billige lån uden renter, er der ofte også et krav om et minimumsbeløb, der skal tilbagebetales hver måned. Minimumsbeløbet er enten i procent eller et konkret beløb – afhængig af hvad der er størst.

Det er primært dette minimumsbeløb, der gør, at du ikke behøver være bekymret for ”det der står med småt”, når du låner på nettet – der er ingen hokus pokus, det kan ganske enkelt betale sig for låneudbyderen, fordi låneudbyderen er sikret et månedligt minimumsbeløb.

Billige lån med NemID

Hvis du søger billige lån hurtigt, kan du hos de fleste etablerede låneudbydere låne via dit NemID, som gør registreringen og verificeringen af dig langt hurtigere og mere sikker. Fordi et lån kan tildeles dig hurtigt, betyder det ikke, at det bliver dyrere eller mindre sikkert for dig. Den hurtige proces, som online låneudbydere kan tilbyde, er langt hurtigere end eksempelvis låneprocessen i din egen bank af flere praktiske årsager.

En online låneudbyder laver ikke andet end at låne penge ud og kan derfor hurtigt og effektivt vurdere en låneansøgers kreditværdighed. Lånene, der tilbydes online er ’færdige pakker’ med faste renter og tilbagebetalingsvilkår, det betyder, at online låneudbydere kan springe den tidskrævende forhandlingsdel over i låneprocessen, og fordi det hele foregår online kan IT klare meget af arbejdet i forhold til registrering, vurdering og kommunikation – der spares altså en masse mandetimer på den konto.

Hvorfor betale en bondegård, når du kan nøjes med peanuts? Eller med andre ord: Lån billigt online, pengene er de samme!

Når du låner penge online gør du og computeren med andre ord meget af det administrative arbejde, som din bankrådgiver i din lokale bank ellers ville bruge tid på.

Billigt kviklån, forbrugslån og SMS lån

Men hvilken type lån skal du så vælge? Selvom online lån altid er ’færdige pakker’, som du køber med de samme vilkår for alle, så betyder det ikke, at du ikke kan skræddersy din helt egen lånesammensætning. De mange forskellige typer lån giver dig friheden til at vælge præcis det beløb med de vilkår, der passer dig bedst i din situation.

ÅOP - Det bedste værktøj til at finde det billigste lån er ved at benytte dig af ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og tallet viser hvor meget lånet koster dig årligt inklusiv alle omkostninger som renter, gebyrer, stiftelsesomkostninger.

Lån penge nemt og billigt uanset om du vælger de billige kortvarige kviklån, det forbrugslån, der skal få enderne i din økonomi til at hænge sammen, eller det hurtige SMS lån.

Kviklån og SMS lån er hos mange låneudbydere to navne for samme type lån: Et lån, der går hurtigt ind på din konto via NemID. Denne type lån er til de akutte situationer eller til dig, der bare ikke gider vente, når du har taget beslutningen. Ser du pludseligt et godt tilbud på det TV, du bare har gået og drømt om, eller får du en akut tandskade, kan et kviklån være løsningen.

I mange tilfælde kan udgiften til lånet gå lige op med de besparelser, du opnår, ved at gribe chancen for det gode tilbud med det samme, eller med de ekstra omkostninger, du måske sparer ved at få ordnet dine tænder med det samme i stedet for at vente.

Forbrugslån kan være løsningen for dig, der i en periode eller en enkelt gang har brug for en ekstra klat penge til at realisere rejsedrømmene eller den nye sofa. Et forbrugslån kaldes ofte også et kviklån – pointen er ikke, hvad det hedder, men at du med et forbrugslån kan bruge pengene til netop det, du ønsker.

Billige lån uden sikkerhed

Tre faktorer er afgørende for dig, når det handler om online lån: Lån penge uden sikkerhed, hurtigt og billigt. Online lån handler ikke så meget om, hvad du får – et lån er et lån – det handler mere om, hvad du undgår. Med de billigste online lån undgår du at skulle betale en høj pris for dit lån, du undgår ventetiden og du undgår besværet med at fremvise dokumenter og skulle forklare, hvad du ønsker at bruge pengene til.

Hvad betyder "uden sikkerhed"?

At kunne få billige lån uden sikkerhed betyder kort og godt, at du slipper for at stille sikkerhed i form af pant i din bolig, bil eller båd. Du kan altså optage kredit på dit glatte ansigt, hvilket jo er ganske imponerende, hvis man tænker på, hvor meget sikkerhed de fysiske bankerne kræver for deres dyre lån. Ved ikke at skulle stille sikkerhed har alle, uanset rang og status, mulighed for at optage kredit online.

Hos online låneudbydere er der heller ingen spørgsmål, alt tjekkes automatisk og kommunikationen tager ingen tid. Et lån på nettet er den moderne måde at låne på – ganske enkelt! Benyt dig af chancen for et billigt og sikkert lån via dit NemID, så kan du hurtigt komme videre med dit liv. Lån penge i dag – hav pengene på din konto i morgen, læs.

Unge og studerende

Som sagt findes der billige lån til alle, og derfor findes der også billige lån til studerende og unge mennesker generelt. Det kan være en svær tid at være ung og studerende, og studierne gør, at du måske ikke kan arbejde på fuld tid. Er du ung og vil helt slippe for at arbejde, kan du overveje at optage billig kredit på nettet, så du udelukkende kan koncentrere dig om dine studier.

Det er dog vigtigt at pointere, at bare fordi at det er muligt at optage et billigt lån som studerende eller ungt menneske, så betyder det ikke, at du nødvendigvis skal gøre det. En dag skal lånet tilbagebetales, så tænk dig godt om inden du låner - kan du spare op til det, du ønsker dig, så er det altid til bedste.

Alle siger at de er de billigste men her passer det altså. Sikke et fint og godt udvalg af kviklån - og nemt at finde et godt og billigt. Mit første var faktisk gratis 🙂

Ester Jensen

Jeg har visse vaner der af og til kræver lidt ekstra kapital og jeg for nærig til at betale mere end nødvendigt. Derfor anbefaler jeg kviklån-info for her ER lån altså billige!

Morten Manndehn

Billigste lån
Average Rating: 5
Votes: 2
Reviews: 2