Skip to content

Hej

Vedr. 48 timers tænkepause på kviklån

Jeg har læst, at regeringen vil indføre en 48 timers tænkepause på kviklån. Altså sådan en slags venteperiode så man er sikker på, man faktisk vil have et kviklån. Nu er vi jo mange mennesker, der godt kan tænke selv og ved, at vi betaler ekstra for et kviklån mod til gengæld at få pengene hurtigt og uden at stille sikkerhed. Hvad skal det gøre godt for?

Mvh. Dortea

Oversigten viser ikke alle lån i Danmark. Vi modtager kommission for bevilgede lån. Beskrivelser af lån og services er baseret på en subjektiv vurdering.

4 Comments

 1. Susanne den 17/08/2016 kl. 20:05

  Hej Dortea

  Det er helt korrekt, at fra du ansøger til et kviklån, og til du endeligt siger ja, skal der gå 48 timer. Dette er et nyt lovforslag, som træder i kraft 1. januar 2017.

  Grundideen med det nye lovforlag er at give folk tid til at tænke sig godt om. Ved at lave folk sove på deres beslutning i 2 nætter, håber flere partier i Folketinget, at en del vil ændre mening og holde sig fra optagelse af kviklånet.

  Mvh. Susanne

 2. Johanne S Nielsen den 28/09/2016 kl. 11:11

  Hej Susanne!

  Jeg skal lige have den forklaret altså…

  Jeg kan se, at mange af dem, der tilbyder kviklån også giver svar på nærmest minutter. For eksempel her: https://kviklaan-info.dk/ hvor der er kviklån med svar på bare 15 sekunder. Betyder det, at man så skal vente 48 timer efter at have fået ja til et kviklån, før man reelt indgår lånet?

 3. Oliver den 29/09/2016 kl. 03:07

  Hmm – jeg tvivler nu alvorligt på, at det ændrer ret meget. Hvad siger du, Susanne? Vil færre tage et kviklån, blot fordi de skal sove på det?

 4. Susanne den 29/09/2016 kl. 12:58

  Hold da op, der er gang i debatten… 🙂

  Det er helt korrekt, at efter man er blevet godkendt til kviklånet, skal der gå yderligere 48 timer. Efter de 48 timer vil man modtage en mail, hvor man vil blive spurgt, om man stadig ønsker lånet. Klikker man ja til det, vil pengene blive overført til ens konto.

  Jeg tror muligvis, at det vil have en lille effekt, men sikkert ikke mere end 5% der springer fra som direkte årsag til tænkepausen. De resterende 95% vil stadig have lånet efter 48 timer, vil jeg vurdere.

  Ønsker du pengene hurtigere, kan du også sagtens vælge lånet som en kassekredit, hvor du kan få pengene udbetalt nu og her på bare 60 minutter.

  God dag til jer begge 🙂

Efterlad en kommentar

Scroll To Top